Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Клима Интериор ООД, Бургас

гр. Бургас
к-с "Изгрев", бл. 132 /партер/
Бургаска област
тел: 0882 808 086
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Фирмата е основана през 2008 г с основна дейност продажба и монтаж на климатична и вентилационна техника в региона на гр.Бургас и областта. Фирмата извършва целия цикъл от изпълнение: консултация, продажба, монтаж, сервиз, профилактика, гаранционно и извънгаранционно обслужване на климатична техника и вентилация. Предлагаме на клиентите си богат избор от различни видове и марки климатици с гарантирано качество от утвърдени световни производители. Удовлетвореността на клиента е стандарт за нас!
През тези години на изключително динамичния пазар на климатична техника „ Клима Интериор” ООД се утвърди като една от най-проспериращите фирми в региона, благодарение на коректното си отношение към клиентите и бизнес партньорите си. В резултат на успешното си развитие към момента „Клима Интериор”ООД има четири магазина. Два от тях са в град Бургас – ж.к. „Славейков”, бл.79 и ж.к. „Изгрев”, бл.132 , един във в.с. Равда – строителен хипермаркет „Мастерхаус” . В тях ще срещнете коректно и професионално обслужване от нашите компетентни търговски консултанти – ще Ви бъде препоръчана климатична инсталация с екстри и мощност, съобразени с Вашите желания и помещението, което ще се климатизира.
Разполагаме с високо квалифициран технически персонал, монтажни групи, група за сервиз и поддръжка, собствен транспорт и съвременна техника и оборудване. Извършваме бърз, прецизен и чист монтаж, съобразен с изискванията на производителя, използвайки модерно оборудване, качествени материали и крепежи в това число и поцинковани и прахово боядисани стойки, съобразени със специфичния морски климат в региона. Служителите ни притежават дългогодишен опит в областта на климатичните инсталации, професионализъм и лоялност. Отзоваваме се при възникнали проблеми с работата както на гаранционните, така и на извънгаранционните климатични инсталации. Диагностицираме и отстраняваме проблема в най-кратки срокове.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.