Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Клима Груп ООД

Пловдив 4006
ул. "Удроу Уилсън" № 4
Пловдивска област
тел: 032 634 004
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Фирмата е създадена през 1999 година и веднага започва своята дейност с капитал и технически средства, съобразени с нуждите на пазарната реализация. В началото на своето развитие “КЛИМА ГРУП” ООД стъпва бързо и сигурно на пазара. Предпоставка за това са високите критерии за качество, отличната материално-техническа база и находчивия мениджърски подход на създателите на компанията. Първоначално дейността е ограничена в техническа поддръжка на съоръжения и системи в областта на климатичната техника, като впоследствие се развива в търговска и обслужваща. Така “КЛИМА ГРУП” ООД постепенно затваря цикъла ДОСТАВКА-ТЪРГОВИЯ-СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ-СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО. Понастоящем фирмата обслужва сферите на доставка, монтаж, сервизно обслужване на климатични съоръжения и системи, производство на вентилационно и аспираторно оборудване, както и много други специфични съпътстващи дейности. Обслужваните обекти са както частни, така и на промишлени професионални партньори: производствени бази и халета, складови помещения, хотели, ресторанти, болници, частни домове и други.
Търговската насоченост, комбинирана със собствената производствена номенклатура се превръщат в печелившата формула, довела “КЛИМА ГРУП” ООД  до лидерска позиция на пазара в своята област. Основните елементи, допринесли за развитието на фирмата са човешките ресурси, техническия капацитет и транспортната база.
Персоналът на “КЛИМА ГРУП” ООД се подбира изключително прецизно. Висококвалифицираните специалисти са ценна база за фирмата и затова “КЛИМА ГРУП” ООД създава отлични условия на труд за своите служители. Високото професионално ниво на работещите е от водещо значение при подбора на личния състав. Важно правило, което фирмата следва, е работа с постоянен персонал, с поетапно добавяне на нови служители.
Наличната техническа база ( инструментна, компоненти, компютъризирани мощности) е от най-съвременно поколение и се обновява според последните изисквания на пазара. Непрекъснатото увеличаване на техническите възможности и модернизирането на вече съществуващите допринася за гъвкава, бърза и качествена реализация, целогодишно и независеща от атмосферни влияния.
Автомобилният парк на “КЛИМА ГРУП” ООД  е от оборудвани, специализирани мобилни групи. Броят им непрекъснато се увеличава, като техническия капацитет и транспортната осигуреност винаги са в синхрон. Дублирането на технически възможности осигурява надежност по всяко време. Превозните средства се подържат в идеално техническо състояние и регулярно наличните мощности се допълват с нови.
Доверието на клиентите към “КЛИМА ГРУП” ООД е оправдано с цената на безкомпромисно качество в изработката и проектирането. Приоритет на фирмата към своите контрагенти са коректността и изрядността.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.