Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Климатици и вентилация ЕООД

гр. Варна
м-ст Планова ПИ1477
Варненска област
тел: 052 960 306, 0888 81 45 37
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Климатици и вентилация ЕООД , стартира своята дейност през 2007 година в град Варна.
Предлагаме пълна гама от съоръжения за климатизация, вентилация, отопление и соларни системи подохдящи за всякакъв тип сгради – офис, жилищни и промишлени, производствени помещения, басейни.

Благодарение на сътрудничеството ни с водещи фирми в Европа, осигуряваме модерно и висококачествено оборудване за своите клиенти.

Предлага комплексни услуги – производство, консултация, сервиз , изграждане, проектиране, реинженеринг, цялостно изграждане и поддръжка на ОВК инсталации.
Климатици и вентилация ЕООД , разполага със собствена производствена база за изработка на вентилационни елементи и аксесоари.

За своите 10 години нашите специалисти са придобили опит в областта на проектирането, консултирането, изработката и монтажа на всякакви видове ОВК инсталации и съоръжения . С изградените през годините многобройни проекти, като главен изпълнител и подизпълнител, с опита и лоялността на колектива към своите партньори и клиенти, Климатици и вентилация ЕООД, гарантира високо качество, конкурентни цени и оптимални срокове на изпълнение.

През 2016 година производствената база и техническото оборудване на фирмата са изцяло обновени и модернизирани, което одопринася за по – голям производствен капацитет и богат асортимент.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.