Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Касиопес-Георги Стефанов ЕТ, Плевен

гр. Плевен
ул. "Сан Стефано" № 36
Плевенска област
тел: 064 804 636, факс: 064 804 636,
GSM: 0885 919 454
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Фирма КАСИОПЕС е един от трите най-големи български производители на PVC профили за външни ролетни щори и аксесоари за тях. В момента фирмата разполага с лични мострени зали в повечето големи градове в Северна България, складове на едро, обслужващи множеството клиенти от цялата страна, собствена фабрика с цехове за производство на PVC профили и аксесоари за външни ролетни щори, външни щори, вътрешни щори, AL дограма, PVC дограма и стъклопакети, както и многобройни представители във повечето градове на страната. Фирма КАСИОПЕС е член на Камара на строителите в България и е сертифицирана по ISO 9001.

Започва дейността си през 1990 година. Първоначално се занимава със търговия със строителни материали, строителство и ремонтни работи на обществени, производствени и жилищни сгради.
През 1993 година фирмата започва производство и монтаж на външни PVC ролетни щори. Материала за производството на се внася от Гърция.
През 1997 година стартира собствено производство на профили и аксесоари за PVC ролетните щори, успоредно с това започва да предлага и AL дограма.
1998 година се закупуват първите машини за производство на PVC дограма. Продължава и развитието на производството на профили за външни ролетни щори, като се открива нова линия. С разширяването на пазара се разширява и производствената база на фирмата.
През 1999 година за да се отговори на повишеното търсене и да се скъсят сроковете за изработка се разширява собственият стъкларски цех като за целта се строй ново хале.
2004 година фирмата разширява пазара си на едро като открива склад за материали за вуншни ролетни щори на едро и във гр.Варна.
Повишаващият се интерес през 2005 година към предлаганите продукти на фирма КАСИОПЕС и стремежът към по-уютен и защитен дом налага разширяване и на представителствата на фирмата с нови офиси и в по-малките градове.
От 2006 година предлага боядисване на PVC профили по немска технология с екологично чисти бои и гарантирано качесво. Фирмата е единствената в България предлагаща тази услуга!
С увеличаване на предлаганите продукти фирмата се старае да удовлетвори всички нужди на своите клиенти. От 2010 година се предлагат орханителни ролетки и ролетни гаражни врати.
2013 година се разшири предлагането на варианти за слънцезащита чрез външни ролетни щори К45 с затворена кутия и изключително лесен и бърз монтаж.
От 2014 година сме официален представител на международният лидер в моторизацията и автоматизацията SOMFY.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.