Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Жар Клима ООД

гр. София
ул. "Гюешево" № 83
София-град област
тел: 0899 55 44 39
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Фирма JAR Clima e частна бързоразвиваща се компания основана през 2000 година и функционираща изцяло в сферата на климатизацията, вентилацията и отоплението с цел постигането на максимална прецизност и компетентност. Тя е специализирана в доставката и монтажа на климатични и вентилационни инсталации за битови, обществени, промишлени помещения и сгради, както и тяхното цялостно гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Фирмата предлага широка гама продукти на признати и установени марки на нашия пазар, а именно Fujitsu-General, Panasonic, Hitachi, Haier, Samsung, LG и много други.

В основата на успеха на компанията стои индивидуалния подход, който има фирмата към всеки един от своите клиенти. Тя умее правилно да избере подходящия климатик по топлинна мощност и енергийна ефективност за нуждите на съответното помещение, спазва стриктно технологичните операции по монтаж и пускане на климатика, които от своя страна гарантират нормална и дълготрайна експлоатация, притежава качествена апаратура за монтаж и поддръжка на климатици, работи чисто и се стреми да задоволи всяко желание на клиента, коректно изпълнява гаранционните ангажименти и не на последно място разполага с висококвалифицирани специалисти за ремонт и профилактика на климатичните инсталации.

Мисията на фирма JAR Clima е да осигурява на своите клиенти висококачествени продукти, съобразени с техните потребности, като спомага развитието и растежа на своята търговска дейност осъществявана във висококонкрурентната среда чрез инвестиране и развитие на търговската мрежа и човешките ресурси.

Следвайки своята дългогодишна стратегия и изпълнението на поставените си цели и задачи, а именно да стане първа сред фирмите със сериозно присъствие на пазара, постоянно увеличаване на пазарния си дял чрез атрактивна ценова политика, осигуряване на съвременен пакет от продукти, и не на последно място, да поддържа високо ниво на обслужване на своите клиенти, JAR Clima е постигнала забележителни успехи през своето 11- годишно съществуване.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.