Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Ер Ес Логистик ООД

гр. Пловдив
ул. "Мали Богдан" № 35 (офис)
Пловдивска област
тел: 0888 602 452, 0888 633 395
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Ние сме Александър и Станимир Щереви, двама братя, извършващи дейности в сферата на климатичната техника.
За времето, откакто се занимаваме с тази дейност (Станимир Щерев от 1999 година, Александър Щерев от 2001 година), сме се утвърдили като професионалисти, предлагащи отлични в технологично отношение продукти и решения за Вашия дом, офис, хотел, административна сграда и други. Дейността ни обхваща монтаж, демонтаж, гаранционен и извън гаранционен сервиз и поддръжка на климатична техника. Ние Ви предлагаме и консултиране, проектиране, проучване и доставка на различни видове системи за климатизация. Предлаганите от нас компоненти и техника са създадени по най-съвременни технологии, които осигуряват висока ефективност и икономичност.
И двамата сме сертифицирани от Българската Браншова Камара по Машиностроене и имаме издадени документи за правоспособност – Първа категория.
В резултат на своето развитие, разполагаме с много клиенти, доволни от нашите услуги и професионализъм. Също така, към момента сме дистрибутори на няколко фирми имащи дългогодишен опит в този бранш – климатичната и отоплителна техника:
– ДИМЕЛИ ЕООД – нови и втора употреба японски климатични системи;
– ВУЛКАН 2002 EООД – богат избор от различни видове и марки климатични системи с гарантирано качество;
– PowerClima – надеждните климатици за Вашето жилище;
– Климамаркет Ефендулов ЕООД – вносител и сервизен център на климатична техника;
– Bulclima ЕООД – професионални решения за климатизация на офиси, магазини, ресторанти и жилищни помещения;
– Джи и Ей ООД – климатизация, отопление и поддръжка;
– COOLTHERM – отопление, вентилация и климатизация;
От нас можете да получите:
Висок професионализъм на базата на дългогодишен опит и практика – екипът ни ще разработи и предостави пълноценна информация за предлаганите от нас продукти и услуги, в зависимост от Вашите нужди. Нашите усилия винаги са насочени към продукт, желан от клиента.
Професионални монтажи съобразени с изискванията на съответните производители на климатична техника – ние ще Ви помогнем да се ориентирате предвид голямото разнообразие на климатични и отоплителни системи, предлагани на българския пазар. Разполагаме с високоефективна съвременна система за контрол на качеството, което ни прави сигурни и надеждни партньори.
Своевременна реакция при възникнали проблеми с климатичната техника.
Профилактика, гаранционен и извън гаранционен сервиз обезпечен с оригинални резервни части – гаранционната поддръжка е от изключителна важност за нашия добър имидж. Ние държим на коректното си отношение към всеки индивидуален потребител и спазваме гаранционните си ангажименти в съответствие с предписанията на производителите .
Традиции и иновации, бърз и коректен отговор, прецизно изпълнение и професионални решения.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.