Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Евростилл ООД, София 1

гр. София ул. „Емилиян Станев“ №2А
Кюстендилска област
тел: 02 860 24 01
0892 262 133
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

„Евростилл” ООД е българска компания, правоприемник на създадената през 1992 година в гр.Кюстендил ЕТ „Генчо Данчев“. Днес фирма „Евростилл” ООД е утвърден производител и доставчик на интериорни врати, PVC и алуминиева дограма, окачени фасади, керамични фасади стъклени врати и витрини, парапети, както и фасади от тиково дърво за големи строителни инвеститори на знакови обекти. Продукцията се реализира успешно не само в България, но и в Чехия и Македония. Корпоративни клиенти на компанията са “ФеърПлей Интернешънъл“, “Ардастрой“, “Артекс Инженеринг“, “Артстрой“, “Булгарстрой Инженеринг“, “Галакси Пропърти Груп“, “Горубсо Кърджали” и много други (виж референции и изпълнени обекти). За 2007 и 2008 година „Евростилл” ООД получи награди за най-бързо развиваща се компания в региона.

Фирма “Евростилл” ООД наскоро стартира с качествена продукция от новата ни фабрика. Компанията ни инвестира 20 млн. евро в изграждането на съвременна база в гр. Кюстендил за производство на интериорни врати, която е построена върху площ от 73 537 кв. м. Проектът е на арх. Минчо Ненчев, награден от Камарата на Съюза на архитектите в България за проектиране на сгради от всякакъв тип и функция. Технологията за производство на вратите е немска и е разработена съвместно с водещата консултантска технологична фирма Exicom GmbH. Машините във фабриката са на лидерите в бранша IMA, KRAFT, Barbеran, VEN JACOB, Weining, Schelling, Ott. Суровините и материалите за производството на нашите врати са на най-добрите немски и австрийски фирми MDF Hallein, MÜNCHINGER, SIMONSWERK GmbH, Chiyoda, Stork, Deventer. Moevel folio
В новата ни фабрика 800 врати могат да бъдат произвеждани за 8 часа. Максималният капацитет при двусменен работен режим е 35 200 врати на месец, но се предвижда производството да се увеличи до 45 500 врати месечно, без да се инвестира в допълнително оборудване. Производствената технология отговаря на немските стандарти за ниво на шума, не се отделят вредни емисии и се работи с екологично чисти и възобновяеми материали. Производствения отпадък се обработва допълнително за отопление на административните и производствени помещения.

Фабриката е третата по големина в Европа и най-голямата в Югоизточна Европа. Целта на екипа разработващ проекта за увеличаване на производството и продажбите е да постигне оптимално съотношение цена/качество, които да наредят фирмата сред водещите производители в Европа. Качеството на произвежданите продукти отговаря на най-високите европейски стандарти и те могат да бъдат продавани на пазари като Германия, Великобритания Италия, Русия и други. Целта ни е в следващите 2-3 години да се превърнем в основен доставчик на интериорни врати в страната и региона – Гърция, Румъния, Турция, Македония, Албания и Сърбия. Финансовата инвестиция на ЕВРОСТИЛЛ възлиза на 20 000 000 евро. ЕВРОСТИЛЛ стартира съвместната си дейност с Rila Solutions в създаването на информационна система за управление на ресурсите на предприятието- производство, продажби, покупки и финанси. Последните 8 години Rila Solutions е сертифициран златен партньор на Microsoft, сертифициран привилегирован партньор на Oracle и бизнес партньор на IBM. При внедряването на системата и интегрирането й в производствения процес ползваме консултанти от Германия с опит във внедряване на софтуер за управление на подобни производствени процеси. Изградената информационна система за управление на ресурсите на предприятието включва финансите на производството, покупките и продажбите. Процесите на подаване на заявки, планиране на производството и доставките, опаковането и експедицията ще бъдат изцяло автоматизирани. От своя страна разширяването на производствената база ще съкрати сроковете за изпълнение на поръчките и ще оптимизира работния процес.

Интериорните ни врати се предлагат в три класа – нисък, среден и висок, в зависимост от използваните материали. Продуктите отговарят на немските стандарти и не са обект на чужди лицензи или други авторски права. Дизайнът се изработва както от специализирани дизайнерски бюра и специалисти в Италия, така и по индивидуална заявка като предлаганите модели лесно ще се въвеждат в производство.
Още отсега голям интерес предизвикват вратите от най-висок клас, които ще бъдат изработвани с камъни полускъпоценни камъни. Интериорните врати ще се предлагат във варианти с различни цветови ефекти, постигнати с помощта на луксозни и оригинални материали – естествена кожа, метал, плексиглас и др. Чрез тази продуктова линия ще можем да задоволим изискванията и на най-претенциозните клиенти.
Основните преимущества на фирмата при осъществяване на проекта са опитът и изградените контакти с големи клиенти, които представляват около 60-80% от новостроящите се сгради – най-привлекателната част от пазара. Други съществени преимущества са наличието на отлично квалифицирани кадри, опит при управлението на подобни производства, пускането на нови продукти на пазара и осъществяването на големи проекти. Фирмата има изградена дистрибуторска мрежа на територията на цялата страна.

ЕВРОСТИЛЛ има амбицията и възможностите да се превърне в лидер сред доставчиците на интериорни врати както в България, така и на европейския пазар. Партнирайки си с нас, Вие получавате качество и стил на оптимални цени. Гаранция за това са опитът и успехите ни на пазара от 1992 година до сега, както и инвестицията в най-съвременно високотехнологично оборудване. Новото ни производство позволява да изпълняваме големи по обем проекти без да губим гъвкавостта си и възможността да задоволяваме и индивидуални клиентски желания.

Високо качество, огромен капацитет на производство, разумни цени, традиции и успешен опит на пазара от 1992 година – това са ключовите понятия за нас- екипа на ЕВРОСТИЛЛ ООД.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.