Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Мухтаров Клима ООД

Варна
ПЗ Планова, парцел 926А
Варненска област
тел: 0884 527987, 0884 753681
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3
Мухтаров Клима ООД e инженерингова компания в областта на отоплителните системи, цялостната климатизация и вентилация. Основана е през 2006 г. като дъщерна на фирма МУХТАРОВ ЕООД и с предмет на дейност проектиране, доставка, монтаж, поддръжка и експлоатация на отоплителни, вентилационни, слънчеви системи и климатична техника. Фирма Мухтаров ЕООД е основана през 1993г. и се е доказала като надежден партньор в своята област- разполага със собствена материална база – цех за производство на покривни профили, безшевни улуци тип Корниз, въздуховодна арматура, метални конструкции, мострена зала и складова база.
Ние се фокусираме върху цялостни решения в областта на ОВК инсталации и комплексни климатични решения. Дейността на фирмата обхваща следните услуги:
Проектиране.
За правилния избор отностно необходимите Ви инсталации, ние разполагаме с опитен и правоспособен проектант, който ще Ви консултира и проектира инсталации, отговарящи на Вашите изисквания и на действащата нормативна уредба.
Монтаж и изграждане на климатични инсталации.
Широка гама от климатична техника – от отделни сплит ситеми до инсталации за централна климатизация; проектиране и монтаж на климатици (фреонови т.нар.VRV или VRF или водни т.нар.Чилъри); решения за цялостна климатизация. Представители сме на фирма Air Trade Centre за област Варна, както и на ММС Ink. (DAIKIN).
Монтаж и изграждане на отоплителни системи за Вашата къща, офис, офис сграда или хотел. При нас ще намерите и иновативни и енергоспестяващи решения, каквито са слънчевите системи за осигуряване на топла вода (БГВ), посредством слънчевата енергия.
Монтаж и изграждане на инсталации за вентилация.
Ние притежаваме собствена база за производство на въздуховоди, филтри, вентилационни боксове и др.
Гаранционна, извън гаранционна поддръжка и сервиз на ОВК инсталации.
Фирмата извършва диагностика и ремонт на ОВК инсталации, както и абонаментна поддръжка за Вашите офиси, хотели, частни домове и др.
За краткото време успяхме да създадем екип от специалисти в областта на топлотехниката и комплексните климатични решения, които успешно да Ви консултират за най-добрия избор, съгласно Вашите изисквания и желания.
Във връзка с изискванията на РЕГЛАМЕНТ (ЕО) № 842/2006 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 2006г., Мухтаров Клима ООД притежава сертификат № 052 от 3 юли 2009г. за извършване на монтаж и поддръжка на хладилни и климатични инсталации и термопомпи, съдържащи над 3кг. флуорирани парникови газове, издаден от „Българска Браншова Камера – Машиностроене”
Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.