Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

ВС Инженеринг ООД

Пловдив
ул. ”Анри Барбюс" № 2
Пловдивска област
тел: 032 960 771, факс: 032 967 717,
GSM: 0887 513 858
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Имате нужда от проектиране и изграждане на отоплителни системивентилационни и климатични системи?  Доверете се на ВС ИНЖЕНЕРИНГ ООД, разполагаме с повече от 24 години опит в областта на отоплителните системи. Ще Ви помогнем в избора между съответните отоплителни системи: дали да бъде отопление на газ или отопление на пелети? Ще Ви изслушаме внимателно и ще споделим с Вас нашия професионален съвет базиран на множеството реализирани големи и малки проекти. Занимаваме се с търговия на дребно и едро , но основната ни дейност е свързана с проектиране и изграждане на отоплителни системи:

От самото начало сме дистрибутор на фирма “ ЕРАТО “АД , работеща в сферата на отоплителните системи. В течение на годините се утвърдихме с много добро име на българския пазар. Гарантираме компетентна консултация, бързи и точни доставки , гаранционен и извънгаранционен сервиз за нашите клиенти . Разполагаме със собствени монтажни групи , хора с висока квалификация ориентирани в дейността на проектиранеизгражданедиагностика и поддръжка на отоплителниклиматични и вентилационни системи.

Инж. Васил Спануров е основател на фирмата и един от съучредителите на Националния Инсталационен Съюз и Националната занаятчийска камара. Завършил висшето си образование в “ Технически университет “ гр.София през 1992 год. със специалност Топлинна и масообменна техника и от там насетне се занимава и работи по специалността си.

„ВС ИНЖЕНЕРИНГ“ ООД е член на Камарата на строителите в България, притежава Удостоверения за първа и трета група от Централния професионален регистър.

“ ВС ИНЖЕНЕРИНГ “ ООД е сертифицирана по ISO 9001:2015 .

Предлагаме Ви висококачествени и доказани системи за отопление на пелети и отопление на газ.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.