Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Вимакс Клима ООД, София Сливница

София
бул. "Сливница” № 146
София-град област
тел: 02 831 0113, GSM: 0875 325 486
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Вимакс Клима ООД е сертифицирана от Международната организация по стандартизация за продажба, монтаж и сервиз на климатична и вентилационна техника. Стандарт ISO 9001 : 2008

ВИМАКС КЛИМА ООД е компания с дългогодишна история на българския пазар за климатична техника. Основана е през 1999 година и основната й дейност е свързана с продажба, монтаж и поддръжка на климатична, вентилационна и отоплителна техника. Компанията е официален дистрибутор на най-известните производители на климатици – Daikin, Mitsubishi, Fujitsu-General, Sharp, Panasonic, Toshiba, LG, Midea и редица други.
Широката гама предлагани продукти включва сплит системи, мултисплит системи, канални и касетъчни климатици, мобилни климатици, VRV и VRF системи, термопомпи, слънчеви колектори, влагоуловители. Всички продукти, които Вимакс предлага на своите клиенти гарантират стабилна работа, надеждност и високо качество. Това са изпитани климатични решения, както за дома, така и за административни и търговски помещения. Качеството е събирателна характеристика на всичко, което правим!
ВИМАКС извършва своята дейност на територията на цялата страна. В офисите ни в гр. Пловдив, гр. Казанлък, гр. Кърджали, гр. Пазарджик и четирите ни офиса на територията на гр. София работят квалифицирани специалисти в сферата на климатичната техника, който ще Ви помогнат да изберете оптимално най-доброто климатично решение.
Вимакс Клима ООД извършва пълен инженерингов портфейл от дейности по проектирането, изграждането и обслужването на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации. Изготвяме по поръчка на възложителя енергоспестяващи решения в областта на отоплението, вентилацията и климатизацията. Изпълняваме проекти в: отделни жилища и цели жилищни сгради, бизнес, търговски и офис сгради, лечебни заведения, санатариуми, заведения за хранене и развлечения, производствени сгради, заводи, фабрики, складове, закрити басейни, сауни, парни бани, специализирани съоръжения.
Вимакс Клима ООД извършва проучване и оглед на всеки обект, преди изготвяне на работния проект. Нашите специалисти извършват индивидуални, професионални консултации, относно вида, начина на функциониране и капацитета на възложената за изграждане отоплителна, вентилационна или климатична инсталация. Ние предоставяме на клиента пълна информация за цени, обем и ефективност на инсталацията, която ще бъде монтирана. Изготвяме план за възвращаемост на инвестицията във времето..
Ние на правим компромис с качеството на използваните от нас материали. Горчивината от лошото качество се запомня много по-дълго от клиента, отколкото радостта от по-ниската цена. Фирма Вимакс Клима работи единствено със собствени екипи специалисти.
За да работи един климатик безпроблемно и дългосрочно е необходимо технически обслужване през определен период от време, Периодичната профилактика спасява Вашия климатик от сериозни повреди, удължава живота му и повишава ефективността му.
Извършваме доставка на климатична техника на територията на цялата страна в най-кратки срокове. За целта имаме изградени партньорски отношения с куриерска фирма SPEEDY. Безплатна доставка на климатици до всяко място на територията на Република България.

Фирмено Видео :

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.