Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Булко Комерс ООД, Берковица

гр. Берковица
ул. „Николаевска" № 102
Монтанска област
тел: 0953 882 74, 0953 883 44
GSM: 0887 989 186
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Фирма „Булко” е създадена в началото на 1991г. И започва своята дейност с производство на охранителни ролетки и гаражни врати. До 1994г., фирмата утвърждава шест модела за охранителни ролетки, регистрирани като промишлени образци и патентова машина за високо-точно огъване на стоманени пръти.

В началото на 1995г., фирмата стартира производство на PVC дограма, което впоследствие се обособява като самостоятелна фирма и продадена през 2000г.

Освен производствена дейност, фирма „Булко” започва и активна търговска дейност, от лятото на 1997г., като става представител на немската фирма за обков „SIEGENIA AUBI”, на „GRUPO MASINARA” – Италия – фирма за части за охранителни ролетки и впоследствие започва работа и с немския производител на PVC профили за врати, прозорци и окачени фасади „THYSSEN POLYMER”. Представител е още и на фирма “ELSAMEC” – Италия – производител на двигатели за охранителни ролетки, „ALURON” – производител на водобрани за дървена дограма, „DEVENTER”, “SANOK” – доставчици на уплътнения за дървена дограма, „SIMONSWERK” – производител на панти за врати, „KFV” – производител на обков за входни врати, „WURTH”, „Металвист М” – доставчици на винтове. Наши основни партньори са и фирмите “MOELLER” и „DECEUNINCK”, произвеждащи подпрозоречни PVC дъски и завършващи профили.

Съчетавайки успешно производствена и търговска дейност, фирмата разполага с линия за прахоово боядисване на детайли с дължина до шест метра, линия за производство на поцинковани метални профили и от началото на 2006г. с линия за ламиниране на PVC профили.

В момента във фирма „Булко” работят 56 човека и разполага със собствен терен 35 000 кв.м от тях – производствена и складова площ 4500 кв.м. и отделно с 2000 кв.м. наета площ.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.