Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Булклима ЕООД, Пловдив

Булклима ЕООД, Пловдив
гр. Пловдив
бул. "В. Априлов“ 85, ет. 1
Пловдивска област
тел: 032 640 035, GSM: 0886 291 189
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

„Булклима“ ЕООД е създадена през 1993 година като основен вносител на японската марката General Fujitsu за българския пазар и има богат опит в проектирането и изграждането на климатични, вентилационни и отоплителни инсталации. За да отговорим на очакванията на клиентите си и да гарантираме тяхното усещане за комфорт, компанията е сертифицирана по ISO 9001 : 2008 – стандарт за качество на предлаганите услуги.

В годините компанията се развива с цел да може да осигури най-ефективните и добри предложения на свойте клиенти и партньори. Днес ние сме вносители на българския пазар освен на японската марка General Fujtisu и на други висококачествени марки като: Atlantic-Франция, Olimpia Splendid – Италия, Action Clima – Италия, Galletti – Италия, Maxa – Италия, Olefini – Гърция, Aspen – Англия, Kaisai – Китай.

Разширяването на продуктовото портфолио на компанията бе провокирано от необходимостта за различни енергийно ефективни решения. Днес нашите продукти като климатици, VRF системи, термопомпи, вентилаторни конвектори, въздушни завеси, водоохлаждаеми агрегати, климатични камери, газови котли и др. са едни от най-предпочитаните на българския пазар.

Нашата мисия е:

  • Да предоставим ефективно и надеждно обслужване на нашите партньори;
  • Да създадем доверие между нас и партньорите си като предоставяме цялостни решения в частта на ОВиК.
  • Да се опитаме да намалим замърсяването на околната среда посредством новите ни висококачествени продукти и предоставим енергийно ефективни решения.
  • Да бъдем разпознаваеми като предпочитан висококачествен и надежден партньор на българския пазар.

Основните направления, в които работи „Булклима“ ЕООД:

  • Внос, проектиране, продажба, изграждане и сервизиране на системи за климатизация, отопление и вентилация;
  • Внос и търговия на едро с битови климатици, термопомпи и конвектори;
  • Внос и търговия на едро с професионални VRF системи, водоохлаждащи агрегати и въздухоохлаждаеми агрегати;

Фирмата има онлайн магазин за отопление, климатизация и вентилация с актуални цени и много полезна информация за предлаганите продукти – климатици, вентилаторни конвектори, електрически конвектори, лъчисти конвектори, термопомпи, климатични камери, чилъри, водогрейни котли, vrf системи, подово, лъчисто отопление и бойлери.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.