Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Ар Груп Про ЕООД

гр.Русе, ул."Борисова" №49
Русенска област
тел: 0895 660 809
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Стартирахме своята дейност в областта на отоплението, вентилацията  и климатизацията през 11.2013год. През 2014г. Фирма  Ар Груп Про ЕООД (R Group Pro Ltd.) патентова логото “КЛИМАТИЧАР”, с което ще се представя в бъдеще.

В град Русе разполагаме с магазин–шоуруум с мултимедийна презентация за консултации и продажба на климатична техника, намиращ се на ул. “Борисова” №49“. Също така и със сервиз за монтаж, ремонт и профилактика на климатична техника, който се намира в сградата на магазин“Технополис” в ЖК “Дружба 2”.

Ар Груп Про ЕООД е официален вносител и сервизна поддръжка на климатична техника с марка  INVENTOR. Продажбата на съоръженията е както на едро, така и на дребно. Климатичнатата техника INVENTOR  е с 5 години пълна гаранция. Като официален сервиз, ние уважаваме валидността на гаранцията, независимо от броя на извършените годишни профилактики. Битовите климатични системи на марката INVENTOR са конструирани изцяло според актуалните директиви на ЕС и покриват изискванията за сезонна енергийна ефективност. Ар Груп Про предлага също и климатична техника  на световните  лидери в климатизацията: CARRIER, TOSHIBA, DAIKIN, MITSUBISHI и други. Стремейки се да задоволим в максимална степен потребностите на нашите клиенти, ние стигнахме до решението  да предлагаме само утвърдени модели от официалните и легитимни представители за Европа и България. Това беше  продиктувано от климата,  в който трябва да работят климатичните съоръжения. Предварителният подбор на изделия доведе при нас клиенти с ясни критерии и утвърдени изисквания за качеството на климатичната техника. Благодарение на този подбор, оставяме след себе си не само благодарни клиенти, но и партньори рекламиращи нашите стоки и услуги.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.