Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Шнайдер Електрик България ЕООД, София

LG_Schnaiderelektric
гр. София,
ж.к. Младост 4, Бизнес парк София
1 Офис сграда 4, ет. 6
София-град област
тел: 02 932 9320
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Schneider Electric предлага пълно решение за фотоволтаична интеграция и свързване, включително преобразуване на електроенергия (инвертори, трансформатори и комутационна апаратура), електроразпределение, мониторинг, наблюдение и техническа поддръжка. Schneider Electric предоставя цялостно решение от постояннотоковия извод на панела до свързване с мрежата.Schneider Electric присъства в България от 1990 г. Чрез марките Merlin Gerin и Telemechanique, които през 1993 г. се сливат в едно търговско представителство, а през 1998 г. Schneider Electric основава свое дъщерно дружество в София – Шнайдер Електрик България ЕООД.

През 1999 г. се извършва успешна приватизационна сделка, като се закупува обособена част от завода за електроапаратура в гр. Перущица.
През 2007 г. компанията открива нов завод в гр. Пловдив, където са преместени поточните линии и производството от Перущица. Oколо 60% от компонентите, използвани в производството на автоматичните прекъсвачи, се изработват и доставят от местни доставчици.
За инвестицията в завода в гр. Пловдив Шнайдер Електрик България спечели наградата на Българската агенция за инвестиции – Инвеститор на годината 2007 в категория инвестиция в електротехническата промишленост.
В резултат от разрастването на компанията на българския пазар и с цел оптимално удовлетворение на нуждите на своите клиенти, през 2001 г. Шнайдер Електрик България отваря офис във Варна, а през 2005 г. и в Бургас. Присъствието на търговски представител в Русе е още една стъпка в следваната от нас политика за подобряване на обслужването на нашите клиенти.
През 2000г. Шнайдер Електрик България получи наградата „Златна мартеница“ за най-добър чуждестранен инвеститор, произвеждащ в България. Екипът ни е носител и на два златни медала от участието си в Международния технически панаир Пловдив – есен 2003, за Power Logic – система за енергиен мениджмънт на Merlin Gerin , и TeSys model U – контролер – пускател на Telemecanique.
Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.