Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Хонка-Финландски къщи ЕООД

LG_Honka
гр. София
ул. Гълъбец 5,ет.6 (бул. Ситняково)
София-град област
тел: 02 846 4290, GSM: 0885 534 988
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

В базата данни на Хонка има повече от 200 типови проекти на къщи от дърво. Те са били направени първоначално за някой клиент и са били включени в каталога заради интересно планово или фасадно решение.

Ако сред типовите проекти не намерите нищо, което да е по вкуса Ви, заявете индивидуален проект на къщата. Можете да бъдете сигурни, че той ще бъде не по-малко надежден от типовия. Преди да се пусне за производство, всеки проект на Хонка преминава през редица съгласувания.

След подготвянето и подробното му разработване в България, той се изпраща в архитектурния отдел на Хонка във Финландия, където се доуточняват детайлите, изчисляват се натоварванията и ако се налага проектите се коригират.

Корекциите се анализират от финландските специалисти, извършват се изпитания в завода, технолозите-конструктори създават детайлите в съответствие с утвърдените чертежи.

Нашата цел е да проектираме и изградим една къща, която осъществява мечтите ви и ви дава възможност да се възползвате от всичко, което околната среда може да предложи.

Honka, нашите партньори и доставчици, са на ваше разположение. Можете да разчитате на нас да построим къща, която е точно за вас. Можете да изберете една от сглобяемите къщи в нашата колекция или да я използвате като отправна точка за собствения си индивидуален дом.
Или, ако искате, може да изградим напълно уникална къща, въз основа на вашия собствен дизайн и чертежи.

Проектиране – Изготвяне на индивидуален проект включващ всички необходими документи за издаване на разрешително за строеж.
Доставка – Доставка на дървената конструкция от Финландия.
Монтаж – Извършва се от монтажна група, специално обучена за това.

Доставка и монтаж на UNILUX производител на дървена и дървено-алуминиева дограма.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.