Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Хидромат ООД

LG_Hidromat
гр. София
бул. “Тодор Александров” № 132
София-град област
тел: 02 929 2015, факс: 02 920 1566
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Фирма `Хидромат` ООД е 100% частна, българска фирма с предмет на дейност проектиране, внос, доставка, монтаж и гаранционно обслужване на системи от хидро и топлоизолациионни материали за сгради и съоръжения. Съдружници и управители на фирмата са инж. Кирил Маслев и неговият син инж. Антон Маслев.

`Хидромат ООД` е една от най-големите фирми в България, вносител на газопламъчни, битумни хидроизолации от Чехия и Италия. Предлагаме всички видове рулонни мембрани – SBS и АРР полимер-битумни мембрани, като за избора на най-подходящия тип изолация екипи от специалисти извършват оглед на място. Анализът на съществуващото състояние е повече от важно за клиента.

Фирмата има много добре развита дистрибуторска мрежа в цялата страна с добре снабдени складове. Годишните продажби на битумни мушами е над 2 500 000м2.

От друга страна фирма `Хидромат` е безспорен лидер за България в подземните хидроизолации. Вече 15 години проектираме и изпълняваме хидроизолациите в един от най-отговорните НАЦИОНАЛНИ обекти – `Софийското метро`. Там неведнъж сме доказали професионализмът и отговорностите които поемаме и удържаме.Основните продукти които се използват в обекта са самозалепващи се и бентонитови хидроизолации произведени от фирма GRACE – Англия.

Топлоизолациите са друга силна страна на ф-ма Хидромат ООД.
Предлагаме различни решения с експандиран полистирен – EPS, екструдиран полистирен – XPS и минерални вати.

Хидроизомат АД е водеща инженерингова компания, специализирана в следните основни направления:

Проектиране и изграждане на хидро – и топлоизолационни системи на всички видове плоски и скатни покриви, основи на сгради, пътища, мостове, тунели и резервоари;
Извършване на всички видове довършителни и ремонтни работи на жилищни и промишлени сгради;
Изпълнение на зелени тераси и използваеми покриви, на антибактериални подови покрития на база епоксидни смоли и полиуретан;
Производство на битумни хидроизолационни мембрани, грундове на битумна основа и покрития на база битум и полимерцименти.
Дружеството е основано през 1962 г. и бързо се утвърждава като водещ производител на хидроизолации за цяла Източна Европа. През годините фирмата участва в строителството на обекти с национално значение като ТЕЦ „Марица-Изток”, АЕЦ „Козлодуй”, автомагистрала „Хемус”, Министерство на отбраната, Метрополитен – София и други. Само през последните две години успешно бяха осъществени проекти с Office One Superstore, News Outdoor Bulgaria, Toyota TM Auto, Carrefour Group, Загорка АД, Нестле България АД и други. Фирмата участва и като подизпълнител в проекти за ново строителство на жилищни и административни сгради.

Като утвърдена фирма, за „Хидроизомат” АД основно конкурентно предимство е качеството на извършваните строителни услуги. Работниците и служителите на компанията преминават периодични курсове за повишаване на квалификацията и разширяване на технологичните познания. Главен консултант на „Хидроизомат” АД за всички строителни дейности е проф. Димитър Назърски – завеждащ катедра в УАСГ и член на УС на Българска асоциация за изолации в строителството (БАИС).

През 2001 г. във фирмата е внедрена система за управление на качеството ISO 9001: 2000, което е гаранция за постоянно повишаващите се стандарти на работа в компанията.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.