Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Хенкел България ЕООД

LG_Henkel
гр. София
ж.к. Младост 4, сгр. 2, ет. 4
София-град област
тел: 02 806 3900, факс: 02 806 3901
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Хенкел качество със световни измерения
Хенкел Груп се гордее с повече от 130 години история. От малка семейна фирма в миналото, днес Хенкел е концерн, който има над 55 хил. служители и 75 дъщерни компании, развива своята дейност в повече от 125 страни на пет континента. Компанията е водещ световен производител на лепила и строителни материали и предоставя на професионалистите от цял свят необходимите продукти и системни решения.

Хенкел е водещ световен производител в няколко основни стратегически бизнес направления:

• потребителски и професионални лепила
• строителна химия
• индустриални технологии
• перилни и почистващи препарати за дома
• козметика и продукти за лична грижа

В началото на 90-те години Хенкел Груп насочва поглед към Източна Европа, за да предостави на местните потребители продукти от всички свои области на компетентност. През последните години подразделението “Лепилни технологии”, което включва направленията потребителски лепила, строителна химия и индустриални технологии, бележи бурно развитие в Централна и Източна Европа, където се откриват и редица производствени мощности. Основна част от производството на подразделение “Лепилни технологии” в региона са продуктите за полагане на плочки, хидроизолации, подови покрития и комплексни системи за фасадна топлоизолация.

През 2006 г. концернът отбеляза 130 години от своето създаване. Компанията предлага на клиентите си по цял свят международни и регионални марки, съобразени с конкретните потребности на местните пазари и исторически формиралите се традиции. Хенкел България ЕООД е основана през 1998 година и оттогава насам тенденцията за развитие на компанията е само възходяща и в трите бизнес сектора. Наред с водещата марка Ceresit, в България „Лепилни технологии” предлагат професионални продукти и системни решения под марките Thomsit, Moment, Makroflex и др., необходими за надеждното и безопасно реализиране на проектите в строителния сектор.

Иновациите – основа на успеха
Иновациите имат стратегическо значение за Хенкел, защото са основата на бъдещото на компанията и нейното портфолио. Нашата сила е в способността да разпознаваме нуждите на потребителите. Ние се справяме с това благодарение на задълбочените си познания за световния пазар. Доброто познаване на пазара е движещ фактор за разработване и прилагане на стратегия за научни изследвания.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.