Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Хена ООД, Белоградчик

LG_Hena
гр. Белоградчик
бул. "Съединение" № 1
Видинска област
тел: 093 654 213, факс: 093 654 213
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

“Хена” ООД е локализирана със седалище в гр. Видин, където притежава собствена търговска база. На пазара е от 2005 г.. Базата се намира в западна промишлена зона на гр. Видин на пътя за с. Новоселци.
В базата се предлагат тухли, керемиди, оградни мрежи, пирони, полист. бетон, аксесуари за покриви и отоплителни материали като руски въглища, брикети, пелети, дърва за огрев и др. Предлаганите строителни материали в голямата си част са внос от Сърбия и Румъния.
Друга дейност на фирмата е сферата на монтаж на ПВЦ и алуминиева дограма, щори, тенти, козирки, капандури, гаражни врати, блиндирани втати, интериорни врати и др. В тази връзка “Хена” ООД е франчайзинг партньор на “Ролпласт” ЕООД – гр. София и единствен сертифициран представител в северозападна България. Притежава два броя офиси във Видин, един в Лом и един в Белоградчик за поръчка на дограма.
Освен основното партньoрство с “Ролпласт” ЕООД дружеството е представител и на “Солид 55″ ООД, “Камакс” ООД, “Хьорман България” ЕООД и други производители и вносители на дограма в България.
Трето направление на дружеството е вътрешен и международен транспорт на насипни и бордови товари, за което притежава лиценз за международен транспорт.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.