Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Фамозо Лайн ЕООД

LG_famozoLine
гр. София
ул. "Бяла" № 10
София-град област
тел: 02 85 00 060, 02 85 00 061, 0886 34 66 84
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

МОСКОМ, чийто самостоятелен приемник и придължител е Фамозо Лайн, е основано през 1993 година. Дейността е специализирана в производството на висококачествена дървена дограма със стъклопакет, входни врати, дървени конструкции, външни подови настилки от тропически дървесни видове като банкирай и масарандуба. Фирмата ни предлага интериорните и блиндирани врати на Nusco Porte, Италия.
ap2
През 2003 година дружеството реализира инвестиционен проект: Основна реконструкция на производствените мощности, преоборудване с машини-с програмно управление на италианската фирма SAC SUERI-за автоматизирано производство на дървени стъклопакетни прозорци тип EURO IV 68, конструирани съгласно DIN 68 121. При прозорците, изготвени по европейска технология, показателите за топлоизолация и шумозащита са най-високи.
ap3
Коефицентът на топлопроводимост U(KW) = до 1,0 Wm-2K
Звукова изолация до 36 dB.

Използваната основна суровина е дървесина- бял бор, орегонски бор, кедър, лиственица, смърч, меранти, махагон, евкалипт, дъб и орех. Дървесината е трислойно слепен профил, съставен изцяло от радиални детайли, осигуряващи трайността на формата на крайния продукт. Сертифицирана е от Института за прозоречна техника в град Розенхайм, Германия.

Днес фирмата е една от водещите български компании в бранша. Разпространението, доставката и монтажът на нашите изделия е обезпечено с производствена и търговска мрежа в по-големите градове на страната. Високото качество и надеждност на продуктите на Фамозо Лайн се гарантира от съвременното ноу-хау и професионализма на служителите и работниците във фабриката, както и от високите производствени стандарти.

Ръководния и производствен екип на фирмата е съставен от висококвалифицирани специалисти с натрупан опит.

Капацитета на оборудването ни позволява в рамките на месец да се произведат и монтират около 3 000 кв.м прозорци и 2 000 бр. интериорни врати.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.