Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Туристстрой ООД

LG_Turiststroi
гр. Стара Загора
жк. Индустриален, п.к. 207
Старозагорска област
тел: 042 629 352, факс: 042 601 388
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Фирма Туристстрой град Стара Загора извършва монтаж на линейни и растерни окачени тавани, топлоизолация и шумоизолация, гипсокартон, PVC облицовки за стени и тавани.

Туристстрой – монтаж линейни и растерни окачени тавани в Стара Загора
Фирма Туристстрой град Стара Загора извършва монтаж на окачени тавани – линейни и растерни. Компанията предлага доставката, дистрибуцията и монтаж на :
• окачени тавани
• гипсокартон
• топло и шумоизолация
• PVC облицовки за стени и тавани
• вентилационни системи
• външна облицовка и пожарозащита
Растерни тавани са разнообразни, според начина на монтаж, изискванията и приложението. Растерните окачени тавани се изработват от различен материал – метални, дървени и минералфазерни пана. Паната покриват различни изисквания за акустика, влагоустойчивост, хигиена, пожароустойчивост и притежават различен дизайн. Линейните окачени тавани притежават изключително високо качество, богат избор от дизайн и цветова гама. Част от предимствата на този вид тавани са: лесен монтаж, възможност за създаване на тавани с извити форми и лесно се интегрира с осветителни тела, вентилационни и климатични инсталации.
Монтаж на топлоизолация и шумоизолация в Стара Загора
Туристстрой град Стара Загора предлага доставката, дистрибуцията и монтажа на топлоизолация и шумоизолация за къщи, апартаменти, заведения и други обекти. С помощта на топлоизолацията, лятото е прохладно, а зимата е топла. При полагането на топлоизолации, Туристстрой използва материали с ясен произход, гарантиращи сигурна изолация и максимална енергийна ефективност. Шумоизолацията може да се изпълни на стени и на тавани.
Монтаж на гипсокартон от Туристстрой ООД град Стара Загора
Туристстрой ООД град Стара Загора предлага монтаж на гипсокартон. Структурата на гипсокартона го прави приложим в промишлени и обществени сгради, домове, офиси и други обекти. Той се отличава с лесен монтаж, изолационни качества и изключителна здравина. С помощта на гипсокартон, могат да се изграждат нестандартни окачени тавани, предстенни обшивки, преградни стени, камини, ниши, мокри помещения. Всичко това става евтино, качествено и бързо.
PVC облицовки за стени и тавани в град Стара Загора
Фирма Туристстрой извършва доставка и монтаж на PVC облицовки за стени и тавани. Те са подходящ за новоизграждане или декориране на всякакъв вид помещения. PVC облицовките са миещи и са лесни за поддръжката. Монтажът на облицовките е лесен и бърз.
Туристстрой ООД Стара Загора има за цел да задоволи изискванията на всеки клиент, като предлага високо качество на услугите, минимални срокове за изпълнение и конкурентни цени. С избора на нашите услуги, клиентите получават комфорт, добро качество, надеждност и дълготрайна експлоатация.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.