Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Тони ЕООД

LG_Toni
гр. Стара Загора
ул."Христо Ботев" № 112
Старозагорска област
тел: 0886 155 510
0888 960 336
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

ЕТ „Тони – Атанас Демирев” е сертифициран производител и оторизиран партньор на REHAU. Фирмата ни започва работа през месец октомври 2003 г. и работи с качествената немска дограма с доказано качество в Европа от самото начало. Това ни позволи през годините да предлагаме цялостни решения, като имаме голяма гъвкавост при изпълнение на задачите при гарантирано качество на наложената марка.
Фирмата разполага с офис, който се намира на ул.”Христо Ботев” 112 и с цех за производство в с. Змейово, обзаведен с всички съвременни машини и оборудване за производството на PVC дограма.

Фирма „ Тони – Атанас Демирев” ЕТ предлага на своите клиенти предлага производство и монтаж на немска PVC дограма РЕХАУ, разполага с богата гама външни, индустриални, гаражни врати и задвижвания на фирмата „Хьорман”- Германия, окачени фасади, тавани, ролетни щори, покрития за тераси Relazzo, тръбни системи Рехау. Марково качество за високи претенции. Модерните прозорци, входни врати, ролетки, капаци за прозорци и фасади от профилни системи на Rehau се отличават с многобройни предимства.

Актуални изисквания като топлоизолация, възпрепятстване на взлом и звукоизолация могат да се вземат предвид индивидуално и да се изпълнят в съответствие със ситуацията. Освен това системите се отличават с дълъг живот, модерен дизайн и лесна поддръжка. Rehau предлага решения за всички случаи: от системи за стандарти прозорци до сертифицирани системи за прозорци за пасивни къщи. За присъствието на всички важни международни пазари има разработени програми, които отговарят на специфичните за страната и района изисквания.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.