Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

ТЕС ГРУП БЪЛГАРИЯ ЕООД

LD_Tes_Bulgaria
гр. София
ж.к. Младост 4
Околовръстен път №267 (до кино Арена)
София-град област
тел: 0888 120 120
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Фирма “ТЕС” е на пазара от 1999 год. с производствена база в сърцето на Средна гора – гр. Панагюрище. Специализирана е в проектирането и производството на изделия от масивна дървесина. Приоритет в работата ни са парковите и градински съоръжения: катерушки, детски игрални комплекси за физически и дидактични игри, пързалки, люлки, пейки, беседки, перголи, дървени кострукции, сглобяеми къщи, бунгала и вили. Продукцията ни изцяло е съобразена със съвременната линия за екологичност, практичност и естетика на заобикалящата ни среда.

За оборудване на Вашата градина, може да се съобразите с богатата номенклатура от нашия каталог или да се доверите на нашите проектанти за изготвянето на индивидуални проекти, задоволяващи вашите изисквания.

Основни принципи, с които се съобразяваме при проектирането и изграждането на детски площадки е осигуряване на безопасна игра /отделни кътове за различните възрастови групи, непресичане на ходовите линии с треакторията на подвижните елементи/ и оптимални условия за създаване на социални контакти и възможност за физическо развитие на децата.

Някои от организациите и фирмите, с които сме работили: В София Общините Слатина, Кремиковци, Лозенец, Столична община, Връбница; Общините Севлиево, Ямбол, Белене, Радомир, Несебър, фондация “Бъдеще за България”, обекти по програма “ФАР” и “Красива България”, посолствата на Великобритания, САЩ, Полша, Франция; бензиностанции “ТЕМПО”; всички обекти оборудвани от SOFSTOK, множество заведения и хотели по нашето Черноморие и др.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.