Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Терм 2006 ООД

LG_Term2006
гр.Разград
бул.”Княз Борис” № 41
Разградска област
тел: 084 633 873, GSM: 0887 644 338,
0887 633 9
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3
Първоначалният досег с топлотехниката и добитият професионален опит дава възможност дейността да започне с производството на котли на твърдо гориво. С течение на времето, предизвикателствата нарастват по обем и сложност.
Същевременно започва и изграждането на локални отоплителни инсталации. С допълнителният опит и спечелените клиенти в сферата на отоплителната техника, назрява моментът,когато стартира „Терм 2006“ – ориентирана към изграждане на отоплителни инсталации и слънчеви системи в битовата и производствена сфера. Алтернативните термопомпени отоплителни и охлаждащи варианти също са част от монтажната дейност.
Интересите към иновативни технологии са застъпени с изработване на фотоволтаични и ветрогенераторни системи – осигуряващи вариант за автономно електрозахранване. Kогенерацията – вариантът за производство и на електрическа и на топлинна енергия е направление, в което също се работи. Подсигуряването на сигурно и качествено водозахранване с помоща на хидрофорни, филтриращи и омекотителни системи е част от проектите, с които задоволяваме все по взискателни клиенти. Подържането на здравословен микроклимат със съвременна качественна климатична техника е все по-наложително в много аспекти от бита.