Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Термосист ЕООД

LG_Termosyst
гр. Пловдив
бул. "Асеновградско шосе" № 1
Пловдивска област
тел: 032 904 111, факс: 032 904 121
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3
Термосист ЕООД е първата фирма, която през 1992 година въведе авангардните технологии DAIKIN (Дайкин) в България и в продължение на повече от двадесет години е неин оторизиран дилър. Днес ние сме утвърден и доказан лидер с опит в оптимизирането на топлинните процеси и в професионалното изграждане на отоплителни, вентилационни, климатични и промишлени хладилни инсталации. Предмет на нашата дейност е консултирането, проектирането, доставката, инсталирането и монтажа на горепосочените системи, на слънчеви, геотермални и отпадъчни енергийни източници, производството на въздуховоди и оптимизацията на термичните процеси.
Оборудването DAIKIN (Дайкин) е известно в целия свят с енергийната си ефективност и управляемост, дължаща се на подобрената система на инверторно управление. Използваната технология e иновация в управлението на микроклимата. Тя има две ясно изразени предимства — комфорт и енергийна ефективност и отговаря на действителните нужди на клиентите. При нея консумацията на енергия е намалена с 30% в сравнение с традиционните системи.
Климатиците DAIKIN (Дайкин) са не само с високо качество и модерен дизайн, но те лесно се интегрират във всяка сграда и са с доказана сезонна ефективност.
Ние ви предлагаме нов клас изделия за охлаждане и отопление, с енергийна ефективност през цялата година и същевременно съобразени с директивите за опазване на околната среда.
Климатикът Дайкин е не само престиж, но и разумна инвестиция за по-добър живот!
Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.