Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Термоклима 2004 ЕООД

LG_Termoklima2004
гр. София
кв. Овча купел, ул. "Народно хоро"
№ 79
София-град област
тел: 02 489 6029, факс: 02 489 6039,
GSM: 0886 154 374
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3
Фирма ТЕРМОКЛИМА 2004 ЕООД официално е на пазара от 2004 г. като фирма инсталатор за газифициране на обществено-административни, промишлени и битови обекти.
Фирма „Термоклима 2004“ ЕООД осъществява газификация на промишлени обекти. Доставя и монтира съоръженията и тръбопроводите.
Проектира и изгражда:
Котелни инсталации на природен газ в промишлеността и обществения сектор
Преусройсво на съществуващи котелни инсталации за работа с природен газ.
Фирма „Термоклима 2004“ ЕООД проектира и изгражда битови газови и отоплителни инсталации.
Фирма „Термоклима 2004“ ЕООД извършва професионално и гарантирано проектиране, изграждане и поддържане на газови инсталации след подписване на договор с точно устанавени параметри и срок на изпълнение. В повечето случаи цялата необходима документация, съгласуването с отделните държавни и регулиращи органи се поема и извършва от фирмата.
Висококвалифицирани консултанти на Фирма „Термоклима 2004“ ЕООД дават съвети за всеки конкретен случай кой е най-оптималния начин за отопление, битово горещо водоснабдяване и готвене в зависимост от типа на жилището, наличието или липсата на съществуваща отоплителна инсталация, предпочитанията към съответната марка газово оборудване и финансовите възможности на клиента. На място се заснема действителната обстановка в жилището и проектирането на газовата и отоплителната инсталация се обсъжда и съобразява с желанията на клиента и вътрешния интериор. Изготвя се оферта за пълната стойност на проектиране, изграждане и въвеждане в експлоатация на газова инсталация.
Сертифицирани специалисти, съоръжени с най-модерна пробивна, заваръчна и друга техника изпълняват вътрешната газова и отоплителна инсталация. Качеството на влаганите материали са на европейско равнище, придружени с необходимите сертификати.
Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.