Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Тери Груп ООД

LG_TeryGroup
гр. София
бул. "Васил Левски" № 26
София-град област
тел: 02 981 77 46, факс: 02 963 07 01,
GSM: 0888 707 039
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Фирма ТЕРИ ГРУП ООД е на българският пазар от 1993 г., успявайки да комбинира професионализъм и добри партньори. Oсновната дейност на фирмата е дизайн, доставка, монтаж и поддръжка на климатични и вентилационни системи, сервиз и гаранционен сервиз. Предлагаме цялостни решения за климатизация, вентилация и отопление на къщи, апартаменти, шопинг центрове, офиси, изложбени зали и много други помещения.

Ние сме официален представител на DAIKIN – Япония. DAIKIN е лидер в световен мащаб в производството на високоефективни климатични системи за битови, търговски и промишлени нужди. Грижата за околната среда е основен приоритет на DAIKIN – от производството до експлоатацията. Фирмата е официален представител и на SHAKO – Германия – производител на вентилационни решетки и противопожарни клапи.

Покриваме значителна част от пазара на климатични системи в България и разполагаме с широка гама продукти. Започвайки от малка категория Сплит системи, стигайки до големи системи – Централна климатизация и VRV – система.

Нашият професионален екип и добрата фирмена организация осигуряват на клиентите ни високо качество на продуктите и перфектно обслужване.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.