Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Темпекс ЕООД

LG_Tempeks - 1
гр. Пловдив
бул. "Кукленско шосе" № 52
Пловдивска област
тел: 032 390 100, факс: 032 390 101
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3
ТЕМПЕКС ЕООД е основана през 2000г. и основен предмет на дейността й са внос, продажба на дребно и едро, монтаж, поддръжка и сервиз на битови сплит, мултисплит и промишлени климатични системи.
Фирмата е с богат опит, дългогодишни традиции и история в областта на климатичната и вентилационната техника, като е тясно специализирана в обслужването и сервизирането на всякакви модели и марки битови, и промишлени климатични системи, както VRF и чилърни системи за сградна климатизация.
ТЕМПЕКС ЕООД е директен вносител на климатична техника, електроника и резервни части за климатични системи от Япония, Малайзия, Китай, Тайланд и др.
Фирмата извършва доставка, монтаж, гаранционно и извън гаранционно сервизиране на климатична и вентилационна техника, слънчеви колектори, водонагревателни термопомпени системи тип Въздух-Вода, чилърни системи, хидромасажни СПА джакузи и системи за централна климатизация.
Фирмата разполага с проектантски екип, който е специализиран в областта и може да участва както частично, така и цялостно в проектирането и изграждането на вентилационни и климатични системи (ОВКИ)
ТЕМПЕКС ЕООД е участвал в част ОВКИ и Електроизграждане в множество обекти из цялата страна, обекти като хотели, ресторанти, клиники, телекомуникационни компании, банки, електроцентрали и др.
От 2010г. в ТЕМПЕКС ЕООД е въведена и сертифицирана система за управление на качеството ISO 9001:2008 и система за управление на околната среда ISO 14001:2004.
Всички служители от монтажните и ремонтните екипи разполагат с необходимите знания, опит, дипломи и сертификати в областта, в която работят.
Официалните магазини, складови и сервизни бази и офиси на ТЕМПЕКС можете да намерите в София и Пловдив.

Фирмено Видео :

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.