Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Стройпродукт-Крайчев ET

Стройпродукт-Крайчев ET
гр. Варна
ул. “Тодор Икономов” № 19
Варненска област
тел: 052 606 056, факс: 052 606 600
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Фирма “СТРОЙПРОДУКТ КРАЙЧЕВ” предлага изработка на врати и прозорци от PVC и алуминиева дограма, окачени фасади, зимни градини, балкони. Изделията на фирмата се характеризират с високо качество, устойчивост, лесна поддръжка, топло- и шумоизолационни свойства.

Партньорите на фирмата са водещи фирми в производството на полимерни материали за строителството (REHAU AG+Co), термоизолационни и шумоизолационни материали (АLUMIL), обков за врати и прозорци (ROTO FRANK AG).

„СТРОЙПРОДУКТ КРАЙЧЕВ” в години:
1990 г. Основаване на фирмата. Стартирайки дейността си, тя навлиза на строителния пазар като извършва монтаж на машини, съоръжения и метални конструкции.
1993 г. Фирмата преориентира част от дейността си – производство на врати и прозорци от полимерни материали. При стартирането на производството на полимерна дограма, фирма “СТРОЙПРОДУКТ КРАЙЧЕВ” запазва и монтажната си дейност. Двете дейности се развиват в тясна взаимовръзка помежду си.
1995 г. “СТРОЙПРОДУКТ КРАЙЧЕВ” става член на “Варненската строителна камара”.

В продължение на годините фирмата разширява непрекъснато пазара си, благодарение на високото продуктово качество, което поддържа, както и коректност и професионално обслужване на клиентите.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.