Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Стерм ООД

LG_Sterm OOD
гр.Велико Търново ул. "Филип Тотю" № 20
Великотърновска област
тел: 062 624 017, 0888 206 230
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

СТЕРМ ООД е основана през 1992 год. като през своето дългогодишно съществуване се е превърнала във водеща фирма в областта на отоплителните системи на територията на гр. Велико Търново и региона.

СТЕРМ ООД извършва проектиране, доставка и монтаж на отоплителни, газови, слънчеви, климатични и ВиК инсталации, също така гаранционна и извънгаранционна поддръжка.

Основната дейност на фирмата е:

  • Професионални консултации на клиентите за избор на най-подходящо техническо решение;
  • Предлагане на качествени продукти на водещи производители, утвърдили се в този бранш;
  • Продажба на богат асортимент от стока – газови котли, конвектори, котли и камини на твърдо гориво, котли и камини на пелети, слънчеви панели, бойлери, радиатори, тръби, водопроводни части и др.;
  • Проектиране и монтаж на отоплителни, газови, слънчеви, климатични и водопроводни системи;
  • Гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Паралелно с тази дейност СТЕРМ ООД се занимава с доставка и монтаж на гаражни, индустриални, блиндирани, интериорни врати и задвижвания на водещи фирми у нас. СТЕРМ ООД е официален дистрибутор на Hormann и Solid 55  за Велико Търново и региона от края на 2006 – началото на 2007 г.

Основната ни цел е да задоволим желанията на нашите клиенти, чрез достигане до най-оптималното решение за тях. Ние държим на качеството, комфорта, сигурността и доброто отношение!