Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Стема РС ООД

LG_StemaPCNEW
гр. Русе
бул. "3-ти март" № 46
Русенска област
тел: 082 828 237
GSM: 0882 522 558
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3
В условията на огромна конкуренция и нарастващи нужди от ефективно отопление, ние от СТЕМА сме си поставили три прости принципа за да печелим Негово Величество КЛИЕНТА – лоялност, профисионализъм и качество.
Имате нужда да се ориентирате в „джунглата“ на предлагането и да изберете най-ефективното за Вас отопление? Заедно с нашия екип от професионалисти – инженери, проектанти и монтажници ще стигнете до вярното решение. СТЕМА Ви предлага пълна реализацията на системи  – от проектирането, през изпълнение, до пълното гаранционното и следгаранционно обслужване и сервиз.  Предлаганите от нас изделия са произведени от световни лидери в областта на отоплителните инсталации и слънчеви системи и отговарят на всички стандарти за качество.
СТЕМА РС е съзадена и позиционирана в Русе. В Западна промишлена зона, на бул Трети март 46 са разположени нашите офиси, складове и демонстрационна зала. Предлагаме решения както на корпоративни, така и на  частни клиенти в сферата на отоплението и слънчевите системи. Богата гама от котли на биомаса /пелети/, твърдо гориво, газови и електрически котли; радиатори за водно и електрическо отопление; подово отопление; слънчеви колектори и бойлери за топла вода, както и необходимата арматура, фитинги и тръби за изпълнение на такъв род инсталации; съвременни системи за управление и контрол; циркулационни помпи; помпи за водоснабдяване и канализация….и др.
В областта на отоплителните инсталации имаме богато портфолио от изпълнени проекти и стотици клиенти, които са ни се доверявали могократно през годините.