Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Стекар ЕООД

LG_Stekar
гр. Варна
ул. "Дружба" № 24, кв.Левски
Варненска област
тел: 0899 909 509, GSM: 0899 909 509
0899 909 609
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3
Ние в „Стекар“ ЕООД сме специализирани в предлагането и продажбата на камини, горивни камери за камини и каменни облицовки.  Предлагаме цялостни решения за вътрешни и външни каменни облицовки, изграждане на барбекюта, камини, плотове, первази, стъпала и богато разнообразие от иновативни решения за създаването на един съвременен европейски и уютен дом.
Мисията на „Стекар“ ЕООД е да предлага една стъпка преди всички най-качествените продукти в сектора на изделията от камък. Камината като символ на дома не е само предмет на декорация, но и основен елемент в интериора, който създава уют и спокойствие.
Изборът на камина е важна стъпка, изискваща задълбочено проучване. Разполагането и изграждането на камината е комплексно решение, като част от цялостния дизайн на интериора
и включва творчески елемент при създаването на проекта и професионализма при изпълнението.
Съвременните решения със затворени горивни камери, вентилатори и въздуховоди успешно решават отоплението на цели къщи. Ефективността на горивните камери е от 50% до 70%. Дървата, които са необходими са естествено гориво – икономично и екологично. Вентилаторът оптимизира отоплението, като разпределя ефективно топлия въздух от основното помещение към другите стаи. Огнеупорното стъкло от стъклокерамика се поддържа лесно и запазва прекия визуален контакт с огъня.
Ние в „Стекар“ ЕООД можем да предложим на нашите клиенти уюта, красотата и удобството на опитоменият огън, истинският, жив огън в камината, която ще изградим за Вас!
Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.