Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Сплендид ООД

LG_SplendidLtd
гр. Добрич
ул. "Йордан Йовков" № 17
Добричка област
тел: 058 602 313
факс: 058 602 313
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Сплендид ООД е водеща в областта на промишленото и гражданско строителство. Разполага с богата ресурсна база и потенциал, които се основават както на квалифицирания млад екип от специалисти, така и на качеството на изпълнение и оригиналните проекти. Строителна компания Сплендид използва едни от най-новите технологии в областта на строителството. Всичко това съчетано с перфектно изпълнените договори, високото качество на работа придават уникалност и стил. Високите гаранции за сигурност създават един нов, модерен облик на завършените сгради. За това говорят строителните проекти на компанията, които са изпълнени и по които се работи както по цялото българско Черноморие, така и в различни градове на България и Европа.

През 2004 г. компанията е сертифицирана по ISO 9001:2000 от DQS и IQNet. През 2003г. тя е носител на сребърен приз, а през 2004г. и на златен приз със сертификат за най-добра строителна практика на годината от Българската строителна камара. От Варненската строителна камара през същата година „Сплендид“ ООД получава приза „Златен отвес“. През 2004 г. компанията печели грамота от международното изложение „Трите ключа – дом, офис, вила“.

Сплендид ООД е един надежден и коректен партньор за изпълнение на всички видове проекти за промишлено и гражданско строителство. Многобройните реализирани проекти бележат динамичното развитие на компанията и я извеждат на челни позиции в строителния бранш.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.