Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Софитерм ЕООД, Пловдив Тракия

LG_Sofiterm
гр. Пловдив
ж.к. "Тракия", бл. 52, вх.Е /до касите на В и К/
Пловдивска област
тел: 032 688 268, GSM: 0878 966 685
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

СофиТерм ЕООД е основана през 1997 год.
Фирмата е с търговска дейност и предлага на българския пазар богат асортимент от изделия за изграждане на отоплителни и слънчеви системи, материали за ВиК, радиатори, котли, камини, фитинги, промишлени материали, санитария, слънчеви панели, тръби, конвектори, термо – помпи и още много, много други.
Разполага с всички видове сертификати за КАЧЕСТВО!

Благодарение на нашите квалифицирани търговци и специалисти с богат опит, придобит от дългогодишната практика,осигуряваме коректно отношение, индивидуално внимание и професионално ориентиране на клиентите при избора им, съдействаме на клиента да вземе най-правилно решение за покупка.
Извършваме доставка на материали до обектите, както и БЕЗПЛАТЕН транспорт за района на гр. Пловдив.
За по-пълноценно обслужване, можем да предложим, оглед на мястото, проект, доставка и монтаж на отоплителни, слънчеви и В и К системи.
При нас ИЗГОТВЯНЕ на оферта, проект и оглед се извършват АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО, а стока закупена от нашите складове и магазини, може да бъде ЗАМЕНЕНА!

Основна цел на нашата фирма е предлагане на продукти и услуги с високо качество и получаване на положителни отзиви от нашите клиенти и партньори.
За да постигнем целите си, търгуваме с продукция на водещи световни марки: BOSCH, NORDICA-EXTRAFLAME, WIESSMAN, PILSA,FRANKISCHE,ICMA RUBINETTE, SIME, ELBI, CEWAL,SPERONI, IDRONORD и др.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.