Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Ситипласт 2005 ЕООД, София

LG_SitiPlast
гр. София
ж.к "Дружба" 2, бул.”Цветан Лазаров”
базар София
София-град област
тел: 02 418 3129, GSM: 0898 855 908
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

„Ситипласт 2005“ ЕООД разполага с два изцяло автоматизирани и механизирани производствени цеха с продуктови линии за PVC и алуминиевата дограма. Капацитетът им е:

цех за PVC дограма – 4 000м2 месечно
цех за AL дограма -1 500м2 месечно
За изпълнение на монтажа фирмата разполага с пет монтажни екипа съставени от високо квалифицирани професионалисти.
По настоящем „Ситипласт 2005 “ ЕООД има изградена търговска мрежа на територията на гр.София – офиси разположени на лесно достъпни места. В тях може да се разгледат мостри на предлаганите от нас продукти, да получите оферта по зададени от Вас параметри, да откриете отговорите на Вашите въпроси.
Централният офис е свързан пряко с организацията на административните, търговски и производствени процеси във фирмата. Там се приемат нестандартни, обемни и изискващи повече време и внимание запитвания, както и поръчки от корпоративни клиенти.

За коректното обслужване фирмата, разчита на професионалното съдействие на своя персонал – млади добре мотивирани хора, способни да дадат най-доброто от себе си при консултирането на клиентите. Стремежът към професионализъм налага даваните от нас съвети да са съобразени с всички новости по отношение на качество, естетика, уют и безопастност.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.