Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Синхрон ООД

LG_Sinhron-1
с. Рогош
ул. "Възраждане" № 1
Пловдивска област
тел: 03121 2189
GSM: 0888 992 260
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3
Фирма „СИНХРОН” ООД със седалище гр. Пловдив и собствена производствена база на площ от 10 000 квадратни метра в с. Рогош, област Пловдив е регистрирана 1997г. от съдружници работили години наред в дървопреработвателният сектор.

Основната дейност на фирмата е изработка и търговия на суров и сух фасониран иглолистен дървен материал. В цеховете на предприятието месечно се произвеждат между 1 000 и 1 200 кубични метри, различни фасонирани материали с дължина до 6 метра, част от които се реализират в собствени търговски бази в страната, а друга част на пазари в Гърция, Турция и Италия.

През 2006 година фирмата инвестира и конструира в една от най-големите фабрики за производство на дървесни пелети в България – АХИРА АД, чиято продукция през годините се отвърди с добро качество не само на вътрешни, но и международни пазари.

Втора по значимост търговска дейност е внос и търговия на камини и котли, специализирани в изгарянето на дървесни пелети. През 2008 година фирмата стартира търговски отношения и договори с водещи производители от Италия, Белгия и Словения за реализацията на продуктите им в България. През всички тези години, предлаганите от нас продукти се наложиха с отлично качество и висока ефективност.

Фирма „Синхрон“ ООД е официален представител на компаниите La Nordica Extraflame – Италия, Multiclima SRL – Италия, DZ Benelux – Белгия и Biodom – Словения, като извършва продажба и поддръжка на техните продукти в гаранционен и извънгаранционен срок вече повече от 9 години. Разполагаме с широка гама от резервни части на склад, а сервизният персонал на фирмата е преминал през технически курсове и обучения в заводите на производителите в Италия.