Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Сага-2000 ООД

LG_Saga2000
гр. Горна Оряховица
ул. "Иван Момчилов" № 6
Великотърновска област
тел: 061 864 721, факс: 061 864 721,
GSM: 0889 438 187
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

„САГА-2000” ООД е създадена преди повече от 15 години с желание да бъдат задоволени нарастващите потребности от строителни материали и свързаните с тях услуги и продукти.

През годините НИЕ се доказахме като фирма, на която клиентите могат да имат доверие. Знаем, че има най-малко три основни причини, поради които можем да работим заедно – това са нашият дългогодишен опит и професионално отношение, коректността ни както към нашите клиенти, така и към контрагентите, които са ни оказали доверие да сме представители на техните марки, конкурентноспособността на предлаганите от нас стоки и услуги.

Нашите предимства – гаранция за качество, богат избор, наличности на склад. Активната номенклатура на фирмата включва вече над 20 000 артукула. САГА 2000 ООД предлага продукти на водещите марки в областта на строителните материали. Ние разполагаме със собствен автопарк, посредством който материалите се доставят до обекта на клиента.

Предлагаме всичко за строителството, ремонта, инсталациите и изолациите на водещи производители и вносители. Твърдо гориво за отопление. Обработка на дървен материал, сушилня. Дърводелски услуги. Бетонов център с бетоновози и бетонпомпа. Автокантар до 80 тона.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.