Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Саав ООД

LD_Saav
гр. София
бул. ”Симеоновско шосе” 128
София-град област
тел: 02/ 971 99 37, 02/858 55 66, 02/962 78 78
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Фирма  СААВ ООД започна дейността си в началото на 1999 г. с производство на навиваеми промишлени и гаражни врати, охранителни ролетки и външни ролетни щори и за кратко време се превърна в една от отличаващите се фирми в бранша. Още със своето основаване, неизменният принцип на работа е максимално задоволяване изискванията на клиентите. Слоганът на СААВ е “ЗА НАС ВИЕ СТЕ СПЕЦИАЛНИ”. Стриктното спазване на този принцип позволи за кратко време Фирмата да се наложи на пазара като качествен производител и коректен партньор, както със своите клиенти, така и с партньорите и доставчиците си. Множеството препоръки, които СААВ ООД получи от значителен брой единични клиенти и строителни предприемачи, позволи да заеме челно място в сектора на гаражните врати и охранителните ролетки. С непрекъснато разширяващата се материална база и квалифициран персонал фирмата започна да изпълнява комплексни обекти на цели квартали от луксозни кооперации.
След закупуване на линия за изработка на PVC и алуминиева дограма през 2002 г., за кратко време, паралелно с основното досега  производство на ролетни врати, фирмата разви и новото гореспоменато производство. За неговите нужди бе закупен специализиран софтуер и оборудвани компютъризирани работни места. В резултат на  усилията на ръководството и на сътрудниците в офиса, за броени месеци, фирмата се утвърди на пазара за дограма, доказвайки качество на изпълнението и на този нов за нея пазар. Нивото на качество в тази дейност се определя на първо място от избраните системи дограма, а именно немската система за PVC SALAMANDER  и алуминиевите системи ETEM и Schuco характеризиращи се със своята надеждност и функционалност, и разнообразие от профили и цветова гама.
През 2004 г. компанията стана един от учредителите на „Сдрежение български врати, прозорци и фасади“. Сдружението е редовен член на Българската стопанска камара и Българската търговско-промишлена палата.
През 2005 г. фирма СААВ ООД закупи оборудване за производство на нов тип ламел за ролетни врати, който е изцяло гладък. Технологията позволява да бъде изработен и двоен, за усилване здравината на ролетни врати с големи размери.
От началото на 2006 г. бе придобит лиценз и започна внедряването на ERP система, която обхваща всички процеси и дейности във Фирмата в реално време.
На 31 юли 2006 г. СААВ ООД получи сертификат ISO 9001:2000. Това е поредната стъпка, която Фирмата направи в стремежа си за непрекъснато подобряване на качеството и максимално задоволяване на изискванията на клиента.
От началото на 2008 г. успоредно с подновяване и разширяване на автопарка бе въведена  GPS система за организация и контрол на мобилните групи.
През октомври 2008 г. приключиха успешно изпитанията на навиваемите, гаражни врати произвеждани от СААВ ООД. Полученият от НИСИ протокол за първоначално изпитване на типа на продукт и системата за производствен контрол прави СААВ ООД реален носител на знака за техническо съответствие СЕ.
От началото на май 2009 г. отвори врати новата Производствена база на СААВ ООД за производство на дограми, охранителни ролетки, гаражни врати и щори в Лозен, близо до магистрала “Тракия”. На производствена площ от 1660 кв.м. и складова площ от 750 кв.м. е развито производство, съобразено с най-добрите Европейски практики.
С решение от 03.05.2010 г. на Патентното ведомство на Р. България е регистрирана запазената търговска марка “СААВ”.
От месец октомври 2010 г. в Производствената база на СААВ® е в  действие  нова, високо- технологична линия за прахово-полимерно боядисване.
През месец януари 2014 г. СААВ получи Сертификат за устойчивост на взлом – клас RC 2, съгласно стандарт БДС EN 1627:2011 за продукт „Охранителна ролетка – Навиваема врата, модел  Premium“. Връчването на Сертификата прави СААВ първата българска фирма със защитен и доказан клас на устойчивост на взлом на охранителни ролетки и ролетни гаражни врати.
2015г. бе характерна с инвестиции в оборудване, насочено към производството на алуминиеви прозорци и конструкции.За целта бяха закупени ъглонабивна пресова машина, нов двуглав циркуляр и нова компресорна система.
През януари 2016г. СААВ получи сертификат RC2 за устойчивост на взлом на произвеждания уникален от Фирмата продукт „Стоманени капаци за прозорци“.
От м.февруари 2017г. е въведен в експлоатация нов център за обработка на алуминиеви профили.Високотехнологичното оборудване позволява да се постигне по-висока ефективност при изпълнение на окачени и вентилируеми фасади.
До момента СААВ ООД има изградена дистрибуторска мрежа за охранителни ролетки и ролетните врати, която само на територията на София обхваща над 25 големи фирми  и повече от 60 търговски обекта.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.