Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Ривагипс БГ ЕООД

LG_Rivagips
гр. София
ул. "Коста Лулчев’’ 58 А
София-град област
тел: 02 971 6240, факс: 02 971 6240,
GSM: 0888 701 761
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Ривагипс БГ ЕООД е дружество за търговия с висококачествени материали за сухо строителство, топлоизолация и декорация. Дружеството е регистрирано през 2000г в Софийски градски съд по фирмено дело № 9577, като започва търговската си дейност в началото на 2001г. Ривагипс БГ се явява приемник на други две еднолични фирми – ЕТ „Иван Иванов-И.М.И.“, основана през 1992г и ЕТ „Ривагипс – Миглена Иванова“, основана през 1998г. Управител на дружеството и едноличен собственик на капитала е Миглена Василева Въжарова-Иванова.

Ривагипс БГ следвайки принципа „Клиентът и качеството над всичко“, предлагайки качествени материали за сухо строителство и топлоизолация се превърна в един от лидерите на пазара на съвременни строителни материали.

Докато в държавата корупцията е станала част от бизнеса, ние от Ривагипс БГ смятаме да спазваме правилата, които сами сме определили.

Ривагипс БГ предлага на своите клиенти уникалния със своите качества гипскартон Lafarge Dalsan, произведен в Анкара/Турция, конструкция за системи за сухо строителство Lafarge Dalsan и RBG, касетъчни окачени тавани от минералфазер OWAcoustic, топлоизолация Rivatherm, материали за декорация RIVAdeco, циментборд BETOPAN и др.

Гаранция за качеството на продуктите, които Ривагипс БГ ЕООД продава, може да се даде само за годността им в рамките на нашите условия за продажба и доставка, но не и за успешното им приложение.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.