Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Ренко БГ ЕООД

LD_Renco.BG
гр. Варна
ул. Кестен 14, вход В, офис 2
Варненска област
тел: 0899 000 874
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Renco.bg предлага сглобяеми жилищни, индустриални сгради и халета от Glass-Reinforced Polymer (GRP).

Материалите и технологията на монтаж се разработват вече 20 години, но са нови за България. Нашата цел е да въведем и популяризираме този тип сглобяеми къщи и сглобяеми конструкции на българския пазар.
Те се отличават с висока енергийна ефективност, не замърсяват околната среда, сглобяват се бързо, лесни са за поддръжка и до 95% от материала може да се използва за нова сграда след демонтаж. Освен това с тях може да се реализира всеки архитектурен проект.
Предлагаме на клиентите си наистина изгодно решение – за тях и за природата.
Екипът ни се състои от специалисти с богат професионален опит в различни сфери: архитекти, проектанти, строители, интериорни дизайнери, брокери на недвижими имоти. Заедно създаваме и построяваме вашия дом или сградата, която ви е необходима.
Съвсем кратките срокове за сглобяване ни позволяват да отделим достатъчно време на предварителната работа: проектиране, проучване на терена. С търпение, опит и внимание към детайла успяваме да удовлетворим изискванията на всеки клиент. Знаем, че строежът на собствен дом или на сграда за вашия бизнес е голяма, отговорна крачка за вас и се радваме да ви помогнем.
Мисията ни е да строим енергийно ефективни, устойчиви на климатичните промени и годините, красиви, екологични сгради на достъпна за клиентите ни цена. Вярваме, че така допринасяме за подобряване качеството на живота и за опазване на околната среда.

Принципите, които спазваме в работата си, са:

  • вслушвай се в желанията на клиента и му предложи проект за сграда, който отговаря максимално на неговите цели, изисквания и бюджет;
  • изпълнявай прецизно и отговорно професионалните си задължения;
  • използвай материалите и технологията за монтаж на Renco, за да създадеш функционална, здрава, удобна сглобяема къща или сграда.
Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.