Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Ребилд 11 ЕООД

LG_Rebild10
гр. София
ул. "Ген. Михаил Савов " № 11
София-град област
тел: 02 418 4441, GSM: 0885 890 188,
0897 890 188
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Предметът на дейност на Ребилд 10 ООД e извършването на вътрешни и външни строително-ремонтни работи на бизнес сгради, търговки обекти от всякакъв тип, както и частни домове.

Ребилд 10 ООД предлага проектиране и изграждане на еднофамилни и двуфамилни, едноетажни и двуетажни дървени сглобяеми къщи, както и довършването им до ключ.

Ребилд 10 ООД извършва саниране на сгради със собствено скеле. Използваните от нас материали/системи за топлоизолация са наложени в световен мащаб марки с установено качество в енергийната ефективност и сигурна топло и хидро изолация. За затваряне на цикъла на строително-ремонтните дейности предлагаме интериорни и блиндирани входни врати, също AL и PVC дограма.

Целите на Ребилд 10 ООД са да изготвя и изпълнява всеки проект през погледа на поръчителя си до уговорения срок и с нужното внимание. Стремим се да удовлетворяваме желанията на клиентите, в зависимост от финансовите ви възможности. Въпреки, че имаме дългогодишен опит в работата си, предпочитаме новите практики в строителството, иновационни, качествени материали и разполагаме само с квалифицирани специалисти.
Фирмата ни разполага с качествено техническо оборудване и високо квалифициран персонал, посредством които извършва пълната гама строително-ремонтни работи.
При реализация на проектите си използваме съвременни технологии и залагаме на качеството при подбора на материалите.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.