Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Райков – 07 ЕООД

LD_Raikov07
гр.Свищов, ул."Ал.Стамболийски" №1,ет.1,ап.З
Великотърновска област
тел: 0888 011 117
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Фирмата е основана през 07.2007 год. с цел проектиране, производство и монтаж на Алуминиева и PVC дограма, Фасадни и облицовачни системи, Стъклени витрини, Гаражни врати, Охранителни ролетки, Вътрешни и външни щори.

2017 год. фирмата разполага с производствен цех разположен на 525 m2, в който са разположени машини за производство за врати, прозорци, фасади и всичко свързано с дейността – 17 бр. на водещи Европейски производители : URBAN , MURAT , ELUMATEK, KABAN. Фирмата ползва материали от водещи производители на системи за ПВЦ и Алуминиеви врати , прозорци, фасади като някои от тях са : Salamander , ProfiLink , Altest , Etem, Wurth ,както и прозиводители на стъкла и стъклопакети като : Тракия Глас . Saint Globain, които отговарят със серификати за качество и експлоатационни показатели отговарящи на търсенето на потребителите както и по програми за енергийна ефективност.Материалите за изработката на изделията се доставят със съпътстващи документи както следва : фактури, приемо- предавателни протоколи, стокови разписки, договори

„Райков – 07” ЕООД разполага с квалифициран персонал с богат опит в производството, монтажа и поддръжката на всички профилни системи използвани в производствения цех като доста често преминават инструктажи и курсове за обучение за изработка и монтаж на нови продукти и съпътстващите материали към тях.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.