Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Промон 54 ЕООД

LG_Promon
гр. Казанлък
бул."23 Пехотен Шипченски полк”
№ 30 вх. А
Старозагорска област
тел: 043 164 344, GSM: 0888 925 455
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

„ПРОМОН 54“ ЕООД гр.Казанлък , адрес бул. „23 Пехотен шипченски полк“ № 30 А, с управител Петър Димитров Кирев е създадена през 1991 г. Фирмата е специализирана в изработка и монтаж на алуминиева и PVC дограма, окачени фасади, алуминиеви външни щори и изработка на стъклопакети.Най-голямата фирма в гр.Казанлък и региона.

„ПРОМОН 54“ ЕООД разполага със две съвременни модерни производствени бази. Производствената база за изработка на дограма е с площ 1 100 м2, оборудвана с високо технологични машини за производство на алуминиева и PVC дограма.Производствената база за изработка на стъклопакети се намира в източната част на гр.Казанлък с обща площ 3000 м2,оборудвана с високо производствена линия за стъклопакети и кантираща машина за стъкла.Производствената мощност за един работен ден е 500 м2 готова продукция.
Силните позиции на нашата фирма се дължат на това,че работим изключително с качествени материали ,както при производстово на дограма, така и при изработката на стъклопакетите.За нас качеството на произведената ни продукция е на първо място.Знаем, че подмяната на дограма за всеки клиент е голяма инвестиция и поради това ние предлагаме на нашите клиенти качество, сигурност и гаранция в бъдеще.

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.