Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Прити-95 ООД

LG_Priti 95
гр. Лясковец , ул. М.Райкович 33
Великотърновска област
тел: +359 619 22130, 22023
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

ПРИТИ-95  ООД е компания за производство на битови отоплителни изделия на твърдо гориво, основана през 1995 год. Ние помагаме на хората да имат топли и уютни домове. По-голямата част от домакинствата, които предпочитат топлината на живия огън, се довериха именно на нашата марка.

Горди сме, че с времето нашите клиенти се увериха в качеството на продуктите ни и когато настъпи момент за подмяна, отново избират уреди с марката Прити.

ПРИТИ-95 ООД постепенно успя да усвои почти всички технологични процеси и изработка на елементи,  така че все по-малко да зависи от външни доставчици. Производственият процес на изделията започва с получаването на ламарина във вид на рулони, които се развиват и разкрояват на място в една от производствените бази на предприятието. След това следват операции като лазерно рязане, пресоване, заваряване, обезмасляване чрез дробомет, боядисване, окоммплектоване, опаковане и превоз до складовите бази на фирмата. Всички тези операции са обезпечени с високо технологични машини и уреди, така че обезпечаването на качеството да бъде все по добро и отговарящо на все по-високите изисквания на крайния клиент.

Компанията произвежда около 160 базови модели, а с техните модификации, разновидностите достигат  до няколко пъти повече.:
• Камини на твърдо гориво без водна риза от 5 до 15 кВт
• Камини на твърдо гориво с водна риза  от 12 до 37 кВт
• Готварски печки на твърдо гориво без водна риза  от 10 до 16 кВт
• Готварски печки на твърдо гориво с водна риза – 18 кВт
Котли на твърдо гориво от 19 до 54 кВт

 • Камери за вграждане на твърдо гориво от без водна риза от 10 до 16 кВт
  •Камери за вграждане на твърдо гориво с въздуховоди от 18 до 20 кВт
  •Камери за вграждане на твърдо гориво с водна риза от 20 до 40 кВт
  Пелетни камини без водна риза от 4 до 12 кВт
  •Пелетни камини с водна риза от 13 до 38 кВт
  •Пелетни камери за вграждане с водна риза от 13 до 27 кВт

Продуктите на нашата компания се изпитват в лицензирани независими лаборатории за съответствие с изискванията за проектиране, производство, конструкция, инструкции за безопасност и техически характеристики (коефициент на полезно действие и отделени емисии) на уредите. Всички те отговарят на европейските норми: EN 13240:2006,    EN 13229:2006, EN 14785:2006. Към момента, продуктова ни гама камини, камери и готварски печки на твърдо гориво и отоплителни уреди на пелети, отговарят на изискванията за екопроектиране на локални отоплителни топлоизточници на твърдо гориво съгласно Регламент (EC) 2015/1185.
Може да видите новият продуктов каталог тук:  http://prity-bg.com/downloads/Prity_Catalog_2019.pdf

Фирмата гарантира за своите изделия за срок от 24 или 36 месеца в зависимост от това дали са с водна или без водна риза.Има изградена търговска и гаранционна структура която покрива цялата територия на РБ Чрез тази структура се извършва не само продожбата на изделията, но също така тяхната логистика и гаранционен и извън гаранционен сервиз.

Фирмени Брошури

Фирмено Видео :

Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.