Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

ПОМПЕН ОФИС ЕООД

LG_PompenOfice
гр. Варна, ул. "Велес" № 9
Варненска област
тел: 0888 88 18 59
Изпрати е-mail
Посети website

Ние сме фирма, базирана в град Варна, която повече от двадесет години предлага на клиентите си решения на технологичните им нужди, базирайки се на широка гама продукти само от най – високо качество. Ние не продаваме стоки. Ние предлагаме сигурност, надеждност и ефективност. Независимо дали става дума за обикновена домашна система за поливане, или за високотехнологичен индустриален процес, „ПОМПЕН ОФИС“ ще ви предложи правилното решение, технически и икономически обосновано.

Гарантираме ви, че онова, което ни е водило през годините, и ще ни води и занапред във взаимоотношенията с нашите партньори и клиенти, е само и единствено тяхната удовлетвореност при решаване на конкретни, специфични технологични нужди и проблеми.

„ПОМПЕН ОФИС“ е официален дистрибутор на GRUNDFOS A/S – Дания от 1993 година, а от 1998 е дистрибутор и на WILO GmbH – Германия. От средата на 2014г. фирмата е официално партньор и на DOSEURO S.r.L. – Италия, както и на DAB – Италия. В началото на 2015 г. фирмата ни стана изключителен представител на диафрагмените помпи на италианската фирма FLUIMAC S.r.l. Ние правим директен внос от складовете на фирмите или от тези на клоновете им в България – „Грундфос България“ ЕООД и „Вило България“ ЕООД. По този начин ние Ви гарантираме 100% произход за стоките, които предлагаме.

Можете да ни се доверите!

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.