Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Пачико ООД, Русе

LG_Pachiko
гр. Русе
Международен път /сграда ОРГАХИМ/
Русенска област
тел: 082 844 871, 082 844 872
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

От 2000 година фирма „ПАЧИКО“ ООД е първия вносител на изолационни панели за алуминиева и PVC дограма под марката „COSMO-therm“ производство на „Weiss group“ .
От ноември 2003 година фирмата стартира и производство в България на PVC панели с ноу-хау и лиценз от „Weiss Chemie+Technik“ GmbH – Германия под марката „PACHICO ®-therm“. За целта беше внесено изцяло немско оборудване и работниците бяха обучени в продължение на един месец от немски специалисти.
Идеята за производството на леки сандвич – конструкции не нова. Ние ви предлгаме иновации и лесни решения в тази сфера. Съчетанието от добра топлоизолация, лекота на материала и лесен монтаж прави предлаганите от нас термо панели едно предимство в стремежа към повишаване на топлоизолирането в сградите. Продуктите се използват в строителството на дограма с PVC или алуминиеви профили, като заместител на стъклопакети. Качествата им ги правят подходящи още за брюстунгс елементи в окачени фасади, рекламни табла, леки модулни конструкции и много други.

Фирмено Видео :

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.