Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Айвент ЕООД

LG_Oendiingenering
София
жк. Држуба 2, блок 281, вх. А, офис 3
София-град област
тел: 02 884 7013, GSM: 0882 402 655,
0886 861 599
Изпрати е-mail
Посети website
Климатици – доставка, монтаж и сервиз. Оглед и консултация за вентилация и климатизация. Вентилация – доставка, монтаж и сервиз. Проектиране на ОВК инсталации. Гаранционна и извънгаранционна подръжка на климатици и климатични и вентилационни инсталации.
Дейността на “О енд И Инженеринг” е разделена в няколко основни групи, които се обслужват от отделите на компанията, а именно:
Търговският отдел извършва общи консултантнски услуги и разработване на проекти, свързани с дизайна и изпълнението на вентилационни, климатични и отоплителни инсталации.
Отделът по монтажна дейност отговаря за доставката, монтажа и сервизната поддръжка на съответното оборудване. Всички монтажни дейности се извършват според индивидуалните договорености с конкретния клиент, качествено, в срок и от висококвалифицирания персонал на фирмата.
Основени партньори на “О енд И Инженеринг” са едни от водещите компании в производството на компоненти и техники за изграждане на вентилационни инсталации – „Атаро Клима“ ЕООД и „Старт Инженеринг” АД.
Също така компанията поддържа традиционно добри отношения и с редица други водещи производители и търговци на вентилационна, климатична и отоплителна техника като “Еър Трейд Център” ООД, “Тангра” ООД, Еър тех, “Климаком” ЕООД и др.
Основен приоритет за “О енд И Инженеринг” ООД са високото качество на работа и удовлетвореността на клиентите на компанията. За постигане на поставените цели, компанията се грижи да поддържа оптимално високо нивото на квалификация на своите специалисти, което заедно с използването на най-модерните технологии, бързата комуникация и вниманието към всеки детайл прави “О енд И Инженеринг” ООД предпочитан бизнес партньор.
Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.