Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Орловски-Пламен Орловски ЕТ

LG_Orlovski
гр. Варна
ул."Злетово" № 32 ет.2 ап.2
Варненска област
тел: 0883 327 577, 0883 340 920
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Собствено производство на PVC и AL дограма, всички видове щори, комарници, интериорни врати, охранителни ролетки, стъклени витрини и др. Конкурентни цени и ниски срокове на изпълнение. Безплатно взимане на размери и консултации от специалист. Фирмата произвежда , доставя и монтира PVC и алуминиева дограма с всички съчетаващи аксесоари , според желанията на клиентите .
ЕТ “ ОРЛОВСКИ“ е създадена през 2009 г.
Разполага със собствена база , намираща се в рамките на гр.Варна , висококвалифициран персонал и пълен комплект машини за производство на PVC и алуминиева дограма. Фирмата работи с български ( VIVA PLAST, PROFILINK )и немски(ALUPLAST , TROCAL, REHAU ) качествени профили. Като неразделна част от производството на дограма , фирмата използва регулируем обков с марка „МАСО” – внос от Австрия ,“ROTO“-Германия, „ROMB“ – Полша, гаранция за дългогодишна и безпроблемна експлоатация . Фирмата разполага с офис , който се намира в гр.Варна – ж.к.”Аспарухово” , ул. Инж. Каракулаков 3А –телефон : 0883327577
За нас коректността при обслужването на клиентите е водеща и ние се стараем да удовлетворим индивидуалните им желания като спазим уговорения срок . Разчитаме на препоръките от страна на доволни клиенти. През тези години нашата фирма е изпълнила многобройни жилищни и фирмени обекти .

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.