Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

ОНДУЛИН Строителни Материали ЕООД

LG_Onduline
4000 Пловдив
ул. "Антим I" № 45, П.К. 870
Пловдивска област
тел: +359 32 633 490, 634 910
Изпрати е-mail
Посети website

Световен лидер в леките покривни материали, ОНДУЛИН ГРУП създава, произвежда и предлага на пазара леки покривни материали, подпокривни фолиа, хидроизолационни мембрани, звукоизолационни материали, както и прозрачни и слетлопропускащи материали. ОНДУЛИН ГРУП е на първо място в света по производство и продажба на битумизирани, вълнообразни, покривни листове. В това направление, също така, е и на първо място от европейските производители, с 75 % пазарен дял. ОНДУЛИН ГРУП е на първо място сред френските производители на прозрачни покривни панели.

В ОНДУЛИН ГРУП работят 1300 души в 11 завода, собственост на компанията и 35 търговски филиала по целия свят. Материалите на ОНДУЛИН ГРУП се продават успешно на пет континента и в повече от 100 държави. Благодарение на постоянното високо качество на предлаганите продукти и услуги, високата производителност на заводите си, постоянните иновации, и високомотивирани служители компанията успява да задоволи нуждите на повече от 15.000 търговци на дребно, десетки хиляди инженери и архитекти, и стотици хиляди крайни клиенти по целия свят.

За повече от шестдесет години, ОНДУЛИН ГРУП използва качествата на битума, за да предлага на професионалистите в строителството висококачествени покривни и хидроизолационни материали, лесни за монтаж и надеждни във времето.

Материалите на ОНДУЛИН бяха представени на българския пазар на Есенния панаир в Пловдив през 1992 г. ОНДУЛИН СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ ЕООД е регистрирано през 1993 г. като търговски офис за България на международната производствено – търговска групировка ОНДУЛИН ГРУП. България е четвъртата страна от Източна Европа, където ОНДУЛИН открива свое представителство. За изминалите години ОНДУЛИН СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ ЕООД успя да създаде и развие пазар за своите материали, голяма част от които представляваха принципна новост и не бяха познати до този момент в България.

С развитието на търговската мрежа ОНДУЛИН СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ ЕООД се приближава към целта: да доставя материалите на ОНДУЛИН ГРУП максимално близо до своите клиенти и да им предложи възможно най-доброто обслужване.

Фирмени Брошури

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.