Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

Нолина ЕООД, София

LD_Nolina
гр. София
бул. "Асен Йорданов" № 9
София-град област
тел: 0887 429 665, факс: 02 841 1047,
02 841 1065
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3

Нолина ЕООД е първият вносител на актуалната в момента фасадна облицовка Сайдинг, изключително устойчива на атмосферни влияния UV–лъчение, на пожар и вятър със скорост до 200 км в час. Полагането е 3-4 пъти по-бързо от стандартните топлоизолации и може да се прави по всяко време на годината. Именно с такава облицовка през 2004 г. Нолина санира първия жилищен блок в България, а в момента заради кампанията за саниране на жилища интересът към сайдинга нараства.

Нолина ЕООД е семейно дружество, което стартира своята дейност през 1997 г. с представителство на Dumaplast- Белгия и с въвеждането на нов продукт за българския пазар, а именно PVC ламперия за стени и тавани.

В отговор на потребителското търсене, Нолина ЕООД представлява и други водещи европейски компании като PinarPlast, Decora, American siding и Primo, предлага голямо разнобразие от PVC облицовки и профили, подови первази, сайдинг, растерни тавани, подпрозоречни первази, водобранни и преходни лайсни на цени от производител. Като директен вносител, ние успяваме да предложим едни от най-ниските цени на пазара! Факт е, че сме първи в предлагането на тези продукти и вече 20 години сме водещ доставчик.

С гаранцията на натрупания опит, Ви уверяваме, че потребителите ще получат практични съвременни решения за освежаване или за  довършване  на интериора и екстериора, разнообразие от цветове, лесна поддръжка, монтаж без мокри процеси и без да се губи време за ремонт.

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА НА ПЪРВИТЕ!

Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.