Търсене на Продукт / Фирма
Търси по ключова дума, продукт или фирма

НЕДСТАР ЕООД, Смолян България 2

LG_NedstarNedkoStanischev
Смолян
бул."България" № 2
Смолянска област
тел: 0301 637 47, GSM: 0878 973 033
Изпрати е-mail
Посети website
MF_APR3
От края на 2010г фирмата се занимава с Проектиране, доставка и монтаж на Фотоволтаични централи /ФЕЦ/ и Соларни системи за загряване на топла вода, отопление и доотопление. Фирма НЕДСТАР е директен вносител на всички елементи и компоненти на Фотоволтаичните и Солартермични системи.
ЕТ”НЕДСТАР – Недко Станишев” е създадена на 11.01.1996г. решение № 84 на Смолянски окръжен съд, с предмет на дейност : Ремонт на битова апаратура, търговия, проектиране, конструиране и изграждане на електрически машини и съоръжения.
Първоначално дейността на фирмата е търговия с електронни компоненти и битова електроника, както и сервизирането и. През 1998г НЕДСТАР създава и първия си продукт – Енергоспестяващ ключ(ЕСК01) за хотелски стаи и офиси. Всъщност това е така наречения Енергоспестител. Това е и началото за търсене на енергоспестяващи решения за дома и офиса.
Понастоящем фирмата е основен представител за електрооборудване с марка CHINT за област Смолян, както и на други фирми за видеонаблюдение, озвучаване, СОТ, пожароизвестяване, контрол на достъпа. Фирмата предлага и промишлена електроника на много български и чужди фирми. От 2006г НЕДСТАР извършва цялостно структурно окабеляване / Електрически инсталации, ТВ и интернет, СОТ, пожароизвестяване, озвучаване, видеонаблюдение и др. необходимо окабеляване/ за жилищни и промишлени сгради, както и сградна електроника.
Фирмата няма публикувани видео материали за продуктите, които предлага.
Фирмата няма публикувани брoшури за продуктите, които предлага.